در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۰۶۲
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:وقتی اژدها از تخم اژدها و مابقی مایملک جادویی ملوکانه مراقبت میکنه. ![]() ![]() با تشکر از غزاله خانم ![]() خواهش میکنم ![]() چه عکس جذاب وعالی ای گرفتین ![]() اون تخم اژدهائه خ خفنه ![]() این کمد، کمد جادوهاس. فوقالعادهس. ![]() چوب جادو، نقشه غارتگر، نامه هاگوارتز، تخم اژدها،فقط یه جاروی پرنده کم دارید ![]() دلمان خواست... کلی چیزای دیگه هم هست. کتابای مصور که هیچی. ![]() مبارکتون باشه ![]() گاهی چاره این دنیا فقط زندگی توی خیال و آرزوهای دست نیافتنیه. به قول یه رفیق خیلی ژرفاندیشی، وقتی میتونی خیالپردازی کنی یعنی بدستش آوردی. کی میگه این دنیا واقعیتر از دنیای خیال ماست؟ برای من که نیست. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۳۹۹ (۲۳:۱۴)
|
|
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:وقتی اژدها از تخم اژدها و مابقی مایملک جادویی ملوکانه مراقبت میکنه. ![]() ![]() با تشکر از غزاله خانم ![]() خواهش میکنم ![]() چه عکس جذاب وعالی ای گرفتین ![]() اون تخم اژدهائه خ خفنه ![]() این کمد، کمد جادوهاس. فوقالعادهس. ![]() چوب جادو، نقشه غارتگر، نامه هاگوارتز، تخم اژدها،فقط یه جاروی پرنده کم دارید ![]() دلمان خواست... کلی چیزای دیگه هم هست. کتابای مصور که هیچی. ![]() مبارکتون باشه ![]() گاهی چاره این دنیا فقط زندگی توی خیال و آرزوهای دست نیافتنیه. به قول یه رفیق خیلی ژرفاندیشی، وقتی میتونی خیالپردازی کنی یعنی بدستش آوردی. کی میگه این دنیا واقعیتر از دنیای خیال ماست؟ برای من که نیست. ![]() ![]() |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۳۹۹ (۲۳:۱۷)
|
|
پیام:
۶۱,۰۶۲
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
میسوزه این باغ من یلِ خیبرم اما نمیشم حریف این داغ... ![]() فدای مظلومیتت یا امیر المومنین... ![]() |
||
|||
پنجشنبه، ۲۵ دی ۱۳۹۹ (۲۳:۴۴)
|
|
|
ستم تر از کلاس آنلاین 8 صبح، امتحان 8 صبحه.![]() خو بی انصافا 8 هنوز ویندوزمون بالا نیومده که ![]() چرا من نمیتونم بجا ول گشتن بشینم درس بخونم ![]() ![]() ![]() امتحان خررررر عسسست ![]() ![]() |
||
|||
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۳۹۹ (۱۹:۴۴)
|
|
پیام:
۶۱,۰۶۲
طرفدار:
نقل قول beautiful queen نوشته:ستم تر از کلاس آنلاین 8 صبح، امتحان 8 صبحه. ![]() خو بی انصافا 8 هنوز ویندوزمون بالا نیومده که ![]() چرا من نمیتونم بجا ول گشتن بشینم درس بخونم ![]() ![]() ![]() امتحان خررررر عسسست ![]() ![]() Quit. *گیف خنده لرد سیاه* |
||
|||
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۳۹۹ (۲۰:۳۳)
|
|
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:ستم تر از کلاس آنلاین 8 صبح، امتحان 8 صبحه. ![]() خو بی انصافا 8 هنوز ویندوزمون بالا نیومده که ![]() چرا من نمیتونم بجا ول گشتن بشینم درس بخونم ![]() ![]() ![]() امتحان خررررر عسسست ![]() ![]() Quit. *گیف خنده لرد سیاه* بااش ![]() |
||
|||
سهشنبه، ۳۰ دی ۱۳۹۹ (۲۳:۵۴)
|
|
![]() ![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۴۰۰
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: ahwaz-esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
باخبر شدم پدر یکی از بچه های ادمین اینستاگرام فوت شدند.تسلیت عرض میکنم. ان شالله خداوند به خانواده صبر بدهد
|
||
جمعه، ۳ بهمن ۱۳۹۹ (۱۰:۱۲)
|
|
|
نقل قول shakib mohamadian نوشته:باخبر شدم پدر یکی از بچه های ادمین اینستاگرام فوت شدند.تسلیت عرض میکنم. ان شالله خداوند به خانواده صبر بدهد خدا رحمتشون کنه ![]() پدر کی؟ !!! ![]() |
||
|||
جمعه، ۳ بهمن ۱۳۹۹ (۱۱:۱۴)
|
|
پیام:
۶۱,۰۶۲
طرفدار:
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:باخبر شدم پدر یکی از بچه های ادمین اینستاگرام فوت شدند.تسلیت عرض میکنم. ان شالله خداوند به خانواده صبر بدهد خدا رحمتشون کنه ![]() پدر کی؟ !!! ![]() متاسفانه کوئین لیلی... |
||
|||
جمعه، ۳ بهمن ۱۳۹۹ (۲۱:۱۹)
|
|
|
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول shakib mohamadian نوشته:باخبر شدم پدر یکی از بچه های ادمین اینستاگرام فوت شدند.تسلیت عرض میکنم. ان شالله خداوند به خانواده صبر بدهد خدا رحمتشون کنه ![]() پدر کی؟ !!! ![]() متاسفانه کوئین لیلی... وااای عزیزززم ![]() ![]() خدا بهشون صبر بده ![]() خیلی ناراحت شدم ![]() |
||
|||
جمعه، ۳ بهمن ۱۳۹۹ (۲۲:۱۷)
|
![]() ![]() ![]() |
|