در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mehrdad.Scorpion
پیام:
۱
عضویت از: ۱۵ مهر ۱۳۹۸
از: استان البرز
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - هیچکدام - برزیل - هیچکدام - پپ گواردیولا - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام دوستان گلم ![]() صبح همگی بخیر و نیکی من مهرداد هستم 37 ساله بچه تبریز ساکن کرج میتونم بگم حدودا از وقتی تونستم بصورت ملموس فوتبال رو تو تلویزیون ببینم و دنبال کنم طرفدار بارسا هستم تقریبا از 14 سالگیم ![]() هیچ تیم و بازیکن و مربی داخلی رو نه میشناسم و نه بازیاشون رو دنبال میکنم چون معتقدم ورزشی به اسم فوتبال تو کشورمون وجود نداره و اینایی که دارن بازی میکنن بیشتر یه غل دو غل و سرگرمی و جنگ گروهیه تا ورزش فوتبال تحصیلاتم فوق لیسانس برقه و کارمند اداره برق هستم خوشحالم به جمع طرفدارای بارسا پیوستم امیدوارم لحظات خوبی کنار دوستان جدیدم تجربه کنم با آرزوی موفقیت برای تک تک اعضا و بازدیدکنندگان و مدیران سایت یا حق ![]() |
||
۱۵ مهر ۱۳۹۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۸۵۶
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Viva barca نوشته:سلام دوستان گلم ![]() صبح همگی بخیر و نیکی من مهرداد هستم 37 ساله بچه تبریز ساکن کرج میتونم بگم حدودا از وقتی تونستم بصورت ملموس فوتبال رو تو تلویزیون ببینم و دنبال کنم طرفدار بارسا هستم تقریبا از 14 سالگیم ![]() هیچ تیم و بازیکن و مربی داخلی رو نه میشناسم و نه بازیاشون رو دنبال میکنم چون معتقدم ورزشی به اسم فوتبال تو کشورمون وجود نداره و اینایی که دارن بازی میکنن بیشتر یه غل دو غل و سرگرمی و جنگ گروهیه تا ورزش فوتبال تحصیلاتم فوق لیسانس برقه و کارمند اداره برق هستم خوشحالم به جمع طرفدارای بارسا پیوستم امیدوارم لحظات خوبی کنار دوستان جدیدم تجربه کنم با آرزوی موفقیت برای تک تک اعضا و بازدیدکنندگان و مدیران سایت یا حق ![]() سلام خیلی خوش اومدید 😀 هم شهری (تبریز) هم که هستیم ![]() امیدوارم حضور فعالی داشته باشید و بیشتر ببینیمتون تو بحثای انجمن |
||
۱۵ مهر ۱۳۹۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Montazer_59
پیام:
۴,۲۲۶
عضویت از: ۱۷ شهریور ۱۳۹۲
از: جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایف، ریوالدو، رونالدینیو، پویول، ژاوی و اینیستا - پرسپولیس - آلمان - پپ زمان بارسا، انریکه، یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی، برانکو، افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Viva barca نوشته:سلام دوستان گلم ![]() صبح همگی بخیر و نیکی من مهرداد هستم 37 ساله بچه تبریز ساکن کرج میتونم بگم حدودا از وقتی تونستم بصورت ملموس فوتبال رو تو تلویزیون ببینم و دنبال کنم طرفدار بارسا هستم تقریبا از 14 سالگیم ![]() هیچ تیم و بازیکن و مربی داخلی رو نه میشناسم و نه بازیاشون رو دنبال میکنم چون معتقدم ورزشی به اسم فوتبال تو کشورمون وجود نداره و اینایی که دارن بازی میکنن بیشتر یه غل دو غل و سرگرمی و جنگ گروهیه تا ورزش فوتبال تحصیلاتم فوق لیسانس برقه و کارمند اداره برق هستم خوشحالم به جمع طرفدارای بارسا پیوستم امیدوارم لحظات خوبی کنار دوستان جدیدم تجربه کنم با آرزوی موفقیت برای تک تک اعضا و بازدیدکنندگان و مدیران سایت یا حق ![]() سلام علیکم چه معرفی کاملی ![]() خوش آمدید...ان شاءالله که حضورتون پر ثمر و مستمر باشه |
||
|
|||
۱۵ مهر ۱۳۹۸
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Raphael
پیام:
۸۷۲
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۷
از: گیلان
طرفدار:
- لیونل مسی - کارلس پویول - استقلال - آرژانتین - علیرضا جهانبخش - لوئیز انریکه گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار - ویراستاران اخبار ![]() |
نقل قول Viva barca نوشته:سلام دوستان گلم ![]() صبح همگی بخیر و نیکی من مهرداد هستم 37 ساله بچه تبریز ساکن کرج میتونم بگم حدودا از وقتی تونستم بصورت ملموس فوتبال رو تو تلویزیون ببینم و دنبال کنم طرفدار بارسا هستم تقریبا از 14 سالگیم ![]() هیچ تیم و بازیکن و مربی داخلی رو نه میشناسم و نه بازیاشون رو دنبال میکنم چون معتقدم ورزشی به اسم فوتبال تو کشورمون وجود نداره و اینایی که دارن بازی میکنن بیشتر یه غل دو غل و سرگرمی و جنگ گروهیه تا ورزش فوتبال تحصیلاتم فوق لیسانس برقه و کارمند اداره برق هستم خوشحالم به جمع طرفدارای بارسا پیوستم امیدوارم لحظات خوبی کنار دوستان جدیدم تجربه کنم با آرزوی موفقیت برای تک تک اعضا و بازدیدکنندگان و مدیران سایت یا حق ![]() سلام خوش اومدین |
||
The Strongest Hearts Have The Most Scars |
|||
۱۶ مهر ۱۳۹۸
|
|
|
سلام به همه اعضای محترم آموزش داستان نویسی رایگان برای بچه هاتون سن 8 تا 12 سال خواستید من تو تلگرام گروه دارم nikonab به این آیدی پیام بدید گروه داستان نویسی هم برای همین رنج سنی داریم که این رایگانه |
||
دریافت داستان نوکاپ از انتشارات گیوا برای سن 8 تا 12 سال آدرس اینستگرام و تلگرام a_moghimian خلاصه داستان: محمد با دوستانش اطراف کوهها بازی میکند که ناگهان چشمش به غاری میافتد. کریم و بهمن ماجراهای عجیبی در مورد گنج و دیوی که در غار است، تعریف میکنند. اما محمد تصمیم میگیرد هر طور شده به غار برود و گنج را پیدا کند..... |
|||
۲۹ شهریور ۱۳۹۹
|
|
|
سلام به همه اعضای انجمن من تو تلگرام و اتس آپ گروه آموزش داستان نویس رایگان و داستان خوانی برای کودکان سن 8 تا 12 سال دارم اگر بچه هاتون دوست داشتن میتونن به این آیدی تو تلگرام بیان... nikonab |
||
دریافت داستان نوکاپ از انتشارات گیوا برای سن 8 تا 12 سال آدرس اینستگرام و تلگرام a_moghimian خلاصه داستان: محمد با دوستانش اطراف کوهها بازی میکند که ناگهان چشمش به غاری میافتد. کریم و بهمن ماجراهای عجیبی در مورد گنج و دیوی که در غار است، تعریف میکنند. اما محمد تصمیم میگیرد هر طور شده به غار برود و گنج را پیدا کند..... |
|||
۲۹ شهریور ۱۳۹۹
|
|
|
نقل قول azita57 نوشته:سلام به همه اعضای انجمن من تو تلگرام و اتس آپ گروه آموزش داستان نویس رایگان و داستان خوانی برای کودکان سن 8 تا 12 سال دارم اگر بچه هاتون دوست داشتن میتونن به این آیدی تو تلگرام بیان... nikonab چه معرفی کاملی ![]() دقت کردین سایت شده مثل مجله های تبلیغ؟ ![]() هرکی میاد تبلیغ یه چیزی رو میزاره ![]() |
||
گداخته از جفای همه گریخته در وفای علی |
|||
۲۹ شهریور ۱۳۹۹
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۵۵۲
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول beautiful queen نوشته:نقل قول azita57 نوشته:سلام به همه اعضای انجمن من تو تلگرام و اتس آپ گروه آموزش داستان نویس رایگان و داستان خوانی برای کودکان سن 8 تا 12 سال دارم اگر بچه هاتون دوست داشتن میتونن به این آیدی تو تلگرام بیان... nikonab چه معرفی کاملی ![]() دقت کردین سایت شده مثل مجله های تبلیغ؟ ![]() هرکی میاد تبلیغ یه چیزی رو میزاره ![]() جالبه این همه وقت میذارن برا طی کردن پروسه عضویت بعد برا یه پیام تبلیغاتی ![]() ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲ مهر ۱۳۹۹
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |