به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
این عنوان قفل شده است!
     
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(فولاد خوزستان)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد خوزستان
لقب ها فولاد مردان
بنيانگذاري 1365
ورزشگاه ورزشگاه تختي اهواز
گنجايش 18,000 نفر
مالک شرکت فولاد خوزستان
مدير عامل سيف‌الله دهکردي
سرمربي حسين فرکي
آدرس اينترنتي
fooladfc.com

باشگاه فرهنگي ورزشي فولاد خوزستان يکي از باشگاه‌هاي خوزستاني حاضر در ليگ برتر فوتبال ايران است که در چند سال اخير توانسته با کشف و پرورش بازيکنان بومي و مستعد اين استان و همچنين ساير استان‌هاي کشور، ضمن کسب عناوين مختلف در رقابت‌هاي فوتبال داخل کشور در رده‌هاي سني مختلف، اعتبار ويژه‌اي براي خود کسب نمايد.

باشگاه فولاد خوزستان با داشتن مدارس حرفه‌اي فوتبال و با استفاده از دانش مربيان خارجي مانند وينگو بگوويچ، لوکا بوناچيچ و ملادن فرانچيچ توانست بازيکنان مطرحي مانند ايمان مبعلي، حسين کعبي، ابراهيم ميرزاپور، جلال کاملي مفرد، بختيار رحماني، پژمان منتظري و... را به فوتبال ايران معرفي کند. نمونه بارز آن در جام ملت هاي آسيا 2004 در بازي تيم ملي ايران و کره جنوبي بود؛ در اين بازي از 6 ملي‌پوش فولاد 5 نفر به زمين رفتند و پيروزي 4-3 را رقم زدند.

اين تيم همچنين سابقه خوبي در وارد کردن بازيکنان باکيفيت خارجي دارد. از ميان بازيکناني که از طريق اين باشگاه به فوتبال ايران پاي گذاشتند مي‌توان به فابيو جانوآريو ، عماد محمد رضا ، آرماندو سا و کارلوس آلبرتو فرناندز اشاره کرد.


تاريخچه


راهيابي به رقابت هاي کشوري


فولاد خوزستان تيمي است که تا قبل از سقوط و انحلال تيم فوتبال «جنوب اهواز» کسي از آن اطلاعي نداشت. در اصل اين تيم جنوب اهواز بود که پروانه باشگاه فوتبال خود را در سال 1374 به فولاد خوزستان فروخت تا اين تيم بتواند در ليگ سراسري ايران بازي کند.

تيم فولاد در سال 1370 قهرمان اهواز شده و دو سال بعد از آن به ليگ دسته دو فوتبال خوزستان راه پيدا کرده بود. در سال 1374 اين تيم در حاليکه فصل را در ليگ دسته دوم خوزستان به اتمام رساند، با خريد امتياز باشگاه سقوط کرده «جنوب اهواز» که در آستانه انحلال و ورشکستگي بود جواز حضور در ليگ دوم فوتبال ايران را کسب نمود.


فعاليت در ليگ برتر


پس از يکسال حضور در ليگ دوم کشور، در سال 1375 با مربيگري «همايون شاهرخي» فولاد خوزستان توانست به ليگ آزادگان (ليگ سطح يک) راه پيدا کند. حضور در ليگ اول کشور افتخار و کاري شگفت انگيز براي اين تيم محسوب مي‌شد چرا که آنها ده سال پيش از آن، در ليگ دسته چهار محلي بازي مي‌کردند. اما آنها به همين بسنده نکردند و 4 سال بعد در اولين دوره جام خليج فارس عنوان سومي را به دست آوردند.

اين تيم در سال 1384 توانست پس از سالها فوتبال خوزستان را به يکي از بزرگترين افتخارات خود نايل آورد. اين تيم با هدايت مربي کروات خود، ملادن فرانچيچ، و با حضور بازيکنان نامداري چون ايمان مبعلي، حسين کعبي، ابراهيم ميرزاپور و... توانست قهرمان ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران شود. اين امر با شکست تيم هاي بزرگي از جمله استقلال و پرسپولیس در هر دو بازي رفت و برگشت ميسر شد.


سقوط به ليگ دسته يک


پس از اين قهرماني باشگاه فولاد وارد چالش بزرگي شد با تصويب قانون کاهش بودجه باشگاه‌هاي صنعتي کم کم بازيکنان نامدار باشگاه، تيم را ترک کردند و تيم روند نزولي در پيش گرفت. در همان زمان ورزشگاه تختي اهواز دستخوش تعميرات اساسي بود بنابراين بازي‌هاي دو تيم فولاد و استقلال اهواز در ساير شهر‌هاي استان از جمله آبادان انجام مي‌شد که باعث لطمات زيادي به اين دو تيم شد. در اين فصل تيم نتوانست حضور موفقي در ليگ برتر ايران و ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد و به مقام هشتم در ليگ رضايت داد.

در فصل بعد مشکلات مالي ادامه يافت، شرکت فولاد خوزستان که در آن زمان دولتي به حساب مي‌آمد از سوي دولت به صرف بودجه غيرمجاز ورزشي در فصل قبل متهم گشت و در نهايت تيم با کسب رتبه پانزدهم به ليگ دسته اول سقوط کرد.


بازگشت به ليگ برتر


اين تيم در فصل 88-1387 با وجود صدرنشيني مقتدرانه در گروه خود در دو بازي پلي‌آف با تيم پيام خراسان دو تساوي به دست آورد تا از حضور در ليگ برتر محروم بماند اما با خريد امتياز تيم سپاهان نوين اصفهان به رقابت‌هاي ليگ برتر بازگشت تا باز هم فوتبال خوزستان پس از تيم استقلال اهواز صاحب يک تيم ديگر در ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران شود. در اوايل فصل نيز مسعود رضاييان مديرعامل باشگاه جاي خود را به سيف الله دهکردي رييس سابق و موفق هيئت فوتبال خوزستان داد. دهکردي از سال 1379 رئيس هيئت فوتبال خوزستان بود. وي در اواخر بهمن ماه سال 86 به عنوان نائب رئيس هيئت امنا باشگاه فولاد انتخاب شد و پس از ماه‌ها حدس و گمان درباره جايگزيني وي به جاي مسعود رضاييان سرانجام با استعفا از رياست هيئت فوتبال استان خوزستان در حالي که سه هفته از شروع ليگ هشتم گذشته بود به عنوان مديرعامل باشگاه فولاد معرفي شد. با پايان ليگ هشتم و در شرايطي که مجيد جلالي با تيم نتايج خوبي کسب کرده بود، به يکباره لوکا بوناچيچ که سابقه هدايت فولاد را نيز در کارنامه داشت به عنوان سرمربي تيم فولاد خوزستان در ليگ نهم معرفي شد. دهکردي علاقه بسياري به لوکا داشت و اعتقاد داشت حضور لوکا در خوزستان به رشد و ارتقا فوتبال خوزستان کمک خواهد کرد. با شروع مسابقات تيم تحت هدايت لوکا بوناچيچ دور از تصور ظاهر شد و اين تيم در پايان هفته هشتم با 4 امتياز در قعر جدول قرار داشت! لوکا بوناچيچ در پايان هفته هشتم و با استعفاي او دوباره مجيد جلالي به عنوان سرمربي انتخاب شد. عدم موفقيت لوکا بوناچيچ به مسائلي مربوط مي‌شد که هيچگاه رسانه‌اي نشد. مهمترين عامل عدم موفقيت او عدم تعامل با بازيکنان بود. جلال کاملي مفرد، سيامک سرلک و بختيار رحماني از کساني بودند که گفته مي‌شود کارشکني‌هاي بسياري در کار لوکا کردند و علنا خواستار بازگشت جلالي بودند. سيف الله دهکردي مديرعامل باشگاه فولاد تلاش بسياري کرد تا تيره گي روابط بين لوکا و بازيکنان را از بين ببرد اما در اين راه موفق نبود که در نتيجه چندين بار از مديريت باشگاه استعفا داد که با مخالفت هيئت مديره و مديرعامل شرکت فولاد خوزستان روبرو شد.


نماد، رنگ‌ و لباس


واضح است که نام و نماد باشگاه فولاد، از بنيان‌گذار آن يعني شرکت فولاد خوزستان اقتباس شده است. اما نماد شرکت فولاد خوستان، نمادي بامعني است که با فرآيند توليد فولاد ارتباط دارد.


نماد شرکت


آلياژ فولاد مانند تمام مواد از خود موج الکترومغناطيسي ساطع مي کند. در دماي اتاق پرتوي ساطع شده از سطح آن در محدوده فروسرخ بوده و به رنگ سياه ديده مي‌شود. با افزايش دما، بسامد موج ساطع شده افزايش يافته و به محدوده نور مرئي وارد مي‌شود. بنابراين رنگ فولاد با افزايش دما تغيير مي‌کند. در دماي کوره ذوب (1800°C) فولاد به رنگ زرد ديده مي شود؛ اما پس از ريخته‌گري و کاهش دما، به رنگ نارنجي، قرمز، و نهايتاً سياه درمي‌آيد. رنگ‌هاي به‌کاررفته در نماد شرکت فولاد خوزستان نشان دهنده رنگ فولاد در دماهاي متفاوت بوده و تداعي کننده روند سرد شدن فولاد است.


نماد باشگاه


در ابتداي فعاليت باشگاه فولاد، نماد شرکت بر روي پيراهن تيم چاپ مي شد اما بعد از مدتي باشگاه، صاحب لوگوي اختصاصي شد. در طول مدت فعاليت باشگاه نماد تيم بارها دستخوش تغيير شده اما طرح کلي آن حفظ شده است. در نگاه کلي در نيمه بالايي، نماد شرکت به طور کامل مشهود است و در نيمه پايين به ماهيت ورزشي باشگاه اشاره شده است. تنها تغيير مهمي که در طول زمان در نماد باشگاه اعمال شده است؛ نام نقش بسته بر آن است که در ابتدا FC Foolad بوده و هم‌اکنون FOOLAD FC مي‌باشد. پس از قهرماني فولاد در سال 1384 يک ستاره طلايي رنگ در بالاي آرم باشگاه روي پيراهن تيم نقش بست؛ اما در برند ثبت شده‌ي باشگاه اعمال نگرديد. بنابرين در لوگوي رسمي باشگاه ستاره‌اي وجود ندارد.

در زير به تعدادي از نمادهاي سابق باشگاه اشاره شده است.




لوگوي اوليه باشگاه



از لوگوهاي سابق باشگاه



از لوگوهاي سابق باشگاه



لوگوي کنوني باشگاه


لباس


رنگ‌هاي به کار رفته در لباس تيم، برگرفته از نماد باشگاه است. رنگ‌هاي اصلي لباس‌هاي تيم در ابتدا قرمز، زرد، سياه و نارنجي بود اما امروزه در لباس هاي تيم رنگ نارنجي ديده نمي شود و سفيد جايگزين آن گشته‌است. در سال هاي آغازين جام خليج فارس، فولاد با لباس زرد - قرمز (لباس اول) و لباس سياه با جزئيات زرد (لباس دوم) به ميدان مي رفت؛ با گذشت زمان استفاده از رنگ زرد کمتر شد به طوري که در سالهاي اخير از طرف جرايد به تيم، لقب سرخپوشان اهوازي داده شد. امروزه فولاد با لباس قرمز با جزئيات زرد (لباس اول) و لباس سياه با جزئيات قرمز (لباس دوم) در ميادين حضور مي‌يابد همچنين لباس سوم اين تيم سفيد با جزئيات قرمز است.

در جدول زير توليدکنندگان لباس و حاميان مالي سال‌هاي اخير باشگاه را مشاهده مي‌کنيد.

قرارداد هر يک از اين اسپانسرها تنها براي يک بازي بوده و در بقيه فصل پيراهن تيم بدون آگهي بوده‌است.

فصل تامين‎کننده لباس آگهي پيراهن
1383-1384 دايي بدون آگهي
1384-1385 دايي بدون آگهي
1385-1386 دايي تفال*
1386-1387 دايي بدون آگهي
1387-1388 مجيد دانشگاه جندي شاپور*
1388-1389 دايي بدون آگهي
1389-1390 دايي بدون آگهي
1390-1391 اول‌اشپورت بدون آگهي
1391-1392 اول‌اشپورت بدون آگهي


شهرآورد اهواز


رويارويي تيم‌هاي فولاد و استقلال اهواز بدون شک از مهمترين رويدادهاي ورزشي استان خوزستان است. اين رقابت اغلب در فضايي دوستانه بوده و با حواشي کمي برگزار گرديده است. از سال 1376 اين دو تيم 18 بار در قالب رقابت‌هاي جام آزادگان، جام خليج فارس و جام حذفي به مصاف يکديگر رفته‌اند و تا به حال فولاد عملکرد بهتري نسبت به حريف داشته‌است. رکورد بيشترين گل زده و بيشترين برد در شهرآورد اهواز در اختيار فولاد است. آخرين شهرآورد اهواز در تاريخ 15 فروردين 1389 برگزار گرديد که با برد يک بر صفر فولاد همراه بود.


هواداران


در شهر اهواز که داراي باشگاه‌هاي فوتبال ريشه‌داري مانند استقلال اهواز و شاهين اهواز است؛ فولاد خوزستان با سابقه کم حضور در عرصه ليگ برتر توانسته است هواداراني را به خود جذب کند. کارشناسان فوتبال به اتفاق دليل اين پديده را استفاده از جوانان بومي در اين تيم مي‌دانند. پرتماشاگرترين بازي خانگي فولاد، بازي مقابل پرسپولیس در فصل 88-87 مي باشد؛ در اين بازي 30,000 نفر در ورزشگاه تختي اهواز حضور داشتند. در جدول زير آمار حضور حاميان تيم فولاد در ورزشگاه را در دوره‌هاي مختلف ليگ برتر مشاهده مي کنيد.


شماره 12


در سال 1389 بنا به تصميم‌گيري هيئت مديره باشگاه قرار بر اين شد که شماره 12 به هواداران تيم اختصاص يابد و به هيچ بازيکني داده نشود. بدين ترتيب فولاد بازيکن شماره 12 ندارد و هواداران اين تيم به عنوان يار دوازدهم فولاد خوزستان ، صاحب اين شماره هستند.


آمار و عملکرد

فصل ليگ رتبه عناوين جام حذفي آسيا
1376-1377 جام آزادگان(ليگ سطح يک) 10ام - برگزار نشد راه نيافت
1377-1378 جام آزادگان(ليگ سطح يک) 7ام - برگزار نشد راه نيافت
1378-1379 جام آزادگان(ليگ سطح يک) 10ام - برگزار نشد راه نيافت
1379-1380 جام آزادگان(ليگ سطح يک) 8ام ؟ برگزار نشد راه نيافت
1380-1381 جام خليج فارس 3وم بهترين تيم شهرستاني 1/4 نهايي راه نيافت
1381-1382 جام خليج فارس 7ام - 1/8 نهايي راه نيافت
1382-1383 جام خليج فارس 3وم بهترين تيم شهرستاني - بهترين خط دفاع 1/8 نهايي راه نيافت
1383-1384 جام خليج فارس 1ام قهرمان 1/16 نهايي راه نيافت
1384-1385 جام خليج فارس 8ام - 1/16 نهايي مرحله گروهي
1385-1386 جام خليج فارس 15ام سقوط به دسته اول 1/8 نهايي راه نيافت
1386-1387 جام آزادگان(ليگ سطح دو) 1ام حذف در پلي‌آف - صعود با خريد امتياز نيمه نهايي راه نيافت
1387-1388 جام خليج فارس 7ام - 1/4 نهايي راه نيافت
1388-1389 جام خليج فارس 10ام بدترين خط حمله 1/16 نهايي راه نيافت
1389-1390 جام خليج فارس 6ام بهترين خط حمله - آقاي گل نيمه نهايي راه نيافت
1390-1391 جام خليج فارس 14ام جوان ترين تيم 1/4 نهايي راه نيافت


رکوردهاي درون باشگاهي


رکوردهاي فردي


بيشترين بازي: جلال کاملي مفرد (250 بازي)
بيشترين گل زده: رضا نوروزي (36 گل)
بهترين هت تريک: رضا نوروزي (5 گل)
بهترين حفظ دروازه: ابراهيم ميرزاپور (461 دقيقه)


بازيکنان خارجي


بيشترين بازي: جابا مجيري (61 بازي)
بيشترين گل زده: فابيو جانوآريو (14 گل)


برد و باخت ها


پرگل ترين بازي: سایپا البرز 5-5 فولاد (90-89)
بهترين پيروزي داخل خانه: فولاد 6-0 پیکان قزوین (90-89)
بهترين پيروزي خارج خانه: شهرداري يزد 0-6 فولاد (87-86)
بدترين شکست داخل خانه: فولاد 0-4 مس کرمان (89-88)
بدترين شکست خارج خانه: پاس تهران 7-1 فولاد (85-84)


رکوردهاي فصلي


بيشترين گل زده در يک فصل ليگ: 58 گل (90-1389)
کمترين گل زده در يک فصل ليگ: 24 گل (1385-86)
بيشترين گل خورده در يک فصل ليگ: 41 گل (85-1384 و 88-1387)
کمترين گل خورده در يک فصل ليگ: 15 گل


بهترين گلزنان فصل‌هاي اخير

فصل نام بازيکن تعداد گل
1380-81 بهنام سراج 9
1381-82 بهنام سراج 8
1382-83 ايمان مبعلي 8
1383-84 ايمان مبعلي 12
1384-85 عماد رضا 8
1385-86 امير خليفه‌اصل 6
1386-87 محمد قاضي 6
1387-88 سجاد فيض‌اللهي 9
1388-89 غلامرضا رضايي 7
1389-90 رضا نوروزي 24
1390-91 رضا نوروزي 10


افتخارات


کشوري

عنوان جام مقام(سال)
ليگ برتر قهرماني(84-1383) - سومي(81-1380 و 83-1382)
ليگ دسته دوم نايب قهرماني(76-1375)


بازيکنان


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان عليرضا سليمي
2 دفاع خيرالله ويسي آرا
3 دفاع مهدي اميرآبادي
4 دفاع ايوب والي
5 هافبک مهدي نوري
6 دفاع عبدالله کرمي
7 مهاجم آرش افشين
8 مهاجم اسماعيل شريفات
9 مهاجم طالب ريکاني
11 هافبک بختيار رحماني(کاپيتان)
13 هافبک کلوديو يونسکو
14 هافبک شهاب کرمي
15 هافبک ايوب کلانتري
16 مهاجم حکيم نصاري
17 هافبک سروش رفيعي
19 مهاجم ساسان انصاري
20 دفاع لئاندرو پادواني
21 هافبک اميد خالدي
22 دروازه بان محمد‌رشيد مظاهري
24 دفاع مهرداد جماعتي
25 هافبک ميثم کريمي
29 مهاجم لوسيانو مندز
30 دروازه بان وحيد مرادي
31 دروازه بان ارشاد يوسفي
34 مهاجم ادريس کوچکي
37 مهاجم عباس پورخسرواني


بيرون از ليست

شماره پست نام بازيکن
10 مهاجم رضا نوروزي(مصدوم)
- دفاع امير شرفي(مصدوم)
- مهاجم مهدي نيايش‌پور


بازيکنان خارجي


باشگاه فولاد از خوش‌سابقه ترين باشگاه هاي ايراني در به خدمت گرفتن بازيکنان خارجي است. اين باشگاه به ندرت از بازيکنان خارجي شاغل در ايران به خدمت گرفته‌است و همواره به کشف بازيکنان باکيفيت خارجي اصرار داشته‌است. در عين حال بسياري از بازيکناني که از باشگاه فولاد پاي به فوتبال ايران گزارده‌اند ماندگار شده و در باشگاه هاي مختلف عمکرد خوبي بر جاي گذاشته‌اند.

بازيکناني که نامشان پررنگ نوشته شده است سابقه‌ي بازي براي تيم ملي بزرگسالان کشورشان را دارند.

نام بازيکن کشور پست دوران بازي تعداد بازي تعداد گل
اودنيکا آروکا نيجريه مهاجم 1381-1382 4 0
ايپکورد چيکو نيجريه - 1381-1382 8 0
رشاد صديق‌اف جمهوري آذربايجان مدافع 1381-1382 10 0
محمود قربان‌اف جمهوري آذربايجان هافبک 1381-1382 12 0
دني اولروم نيجريه مهاجم 1384-1385 31 0
عماد رضا عراق مهاجم 1384-1385 14 8
فابيو جانواريو برزيل هافبک 1385-1387 25 14
فابيو همپل برزيل مهاجم 1385-1386 9 3
چابکي ساندي نيجريه مهاجم 1385-1386 1 0
پيتر خاوير اروگوئه هافبک 1385-1386 11 0
ژائو پائولو سيلوا برزيل دروازه‌بان 1386 0 0
آرماندو سا موزامبيک مدافع 1386-1387 16 0
کارلوس فرناندز آنگولا دروازه‌بان 1386-1388 31 0
ساندرو داسيلوا برزيل هافبک 1386-1388 30 3
جوليانو لورنتينو برزيل مدافع 1386-1387 2 0
لوسيانو والنته برزيل مهاجم 1387-1388 22 4
ملادن بارتولويچ بوسني و هرزگوين هافبک 1388-1389 27 1
جابا مجيري گرجستان مدافع 1387-1391 58 1
کريستين يلاديان اروگوئه هافبک 1388-1389 4 0
عبدالوهاب ابوالهيل عراق هافبک 1388-1389 7 0
باکاري دياکيته مالي هافبک 1389-1390 18 5
آندره رينالدو برزيل هافبک 1389-1391 38 3
سامال سعيد عراق مدافع 1390-1391 21 1
لوسيانو پريرا مندز برزيل مهاجم اکنون-1391 2 -
لئاندرو پادواني برزيل مدافع اکنون-1391 - -
کلوديو يونسکو روماني هافبک اکنون-1391 2 0


بازيکنان برجسته


اين فهرستي از بازيکنان سابق فولاد است که در دوره حضور خود بازيکنان تاثير گذاري بوده اند، بازيکناني که نامشان پررنگ نوشته شده سابقه بازي براي تيم ملي بزرگسالان کشورشان را دارا مي باشند.

نام بازيکن
محمد علوي
علي بداوي
سهراب بختياري‌زاده
يحيي گل محمدي
حسين کعبي
مجاهد خضيراوي
عادل کلاه‌کج
ابراهيم ميرزاپور
ايمان مبعلي
جلال کاملي‌مفرد
احمد مومن‌زاده
پژمان منتظري
غلامرضا رضايي
نعيم سعداوي
بهنام سراج
اميد شريفي‌نسب
رضا نوروزي
عماد محمد رضا
کارلوس آلبرتو
آرماندو سا
فابيو جانوآريو
محمود قربان اف
رشاد صديق اف
ملادن بارتولويچ
جابا مجيري


بازيکنان فولاد در تورنمنت هاي ملي

بازي هاي آسيايي 2002 کره جنوبي
علي بداوي
جلال کاملي مفرد
يحيي گل محمدي
ايمان مبعلي
ابراهيم ميرزاپور
بازي هاي آسيايي 2006 قطر
عادل کلاه کج
پژمان منتظري
بازي هاي آسيايي 2010 چين
آرش افشين
جام ملت هاي آسيا 2004 چين
علي بداوي
جلال کاملي مفرد
محمد علوي
ايمان مبعلي
ابراهيم ميرزاپور
حسين کعبي
جام ملت هاي آسيا 2011 قطر
آرش افشين
علي حمودي
رضا نوروزي
جام جهاني 2006 آلمان
حسين کعبي
ابراهيم ميرزاپور
جام جهاني نوجوانان 2009 نيجريه
کاوه رضايي
علي حيدري
سعيد قدمي


ادامه در ارسال شماره 12






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(فولاد خوزستان)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

مديران و مربيان باشگاه


کادر اداري

سمت نام
مديرعامل سيف‌الله دهکردي
معاون مالي و اداري محمدعلي حاج‌خضر
مدير تيم‌هاي پايه علي سويلمي
معاون تيم‌هاي پايه مطير مياحي
رييس کميته فني تيم‌هاي پايه علي اميدوار
مدير رسانه و مسئول سايت افشين احمدي
رئيس کميته فرهنگي اسماعيل عسکريان


هيئت مديره

سمت نام
رييس هيئت مديره محمد صيادنژاد
نايب رييس هيئت مديره سيف‌الله دهکردي
دبير و عضو هيئت مديره محمدعلي حاج‌خضر
عضو هيئت مديره عباس بابازاده
عضو هيئت مديره حبيب‌الله رضايي


کادر فني

سمت نام
سرپرست محمدحسين ابن‌قاسم
سرمربي حسين فرکي
مربي دستيار نعيم سعداوي
مربي دستيار احمد خداداد
مربي دستيار کوروش بختياري‌زاده
مربي دروازبان‌ها پرچم ايران حميد سجادي
مربي بدنساز اکبر دارستاني
پزشک اکبر مرادي
فيزيوتراپ محسن احمدي


مربيان پيشين

نام مربي مليت دوران مربيگري
همايون شاهرخي ايران 1375-1376
لفته سه‌برادران ايران 1376-1377
مجيد باقري‌نيا ايران 1377-1378
وينگو بگويچ کرواسي 1378-1382
لوکا بوناچيچ کرواسي 1382-1383
ملادن فرانچيچ کرواسي 1383-1385
نناد نيکوليچ کرواسي 1385
محمد مايلي‌کهن ايران 1385-1386
عبدالله ويسي ايران 1386
نناد نيکوليچ کرواسي 1386
آگوستو ايناسيو پرتغال 1386-1387
گيلرمو فارينا پرتغال 1387
مجيد جلالي ايران 1387-1388
لوکا بوناچيچ کرواسي 1388
مجيد جلالي ايران 1388-1391
حسين فرکي ايران اکنون-1391


ورزشگاه خانگي


در حال حاضر بازي هاي تيم فولاد خوزستان در ورزشگاه تختي اهواز برگزار مي شود. در تمامي ادوار ليگ برتر به جز سه فصل 85-1384, 86-1385 و 87-1386 بازي هاي تيم فولاد در ورزشگاه تختي انجام شد. در فصل 85-1384 به دليل بازسازي ورزشگاه تختي اهواز، بازي هاي تيم فولاد در ورزشگاه تختي آبادان برگزار شدند. باشگاه فولاد خوزستان که جواز حضور در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا 2006 را به دست آورده بود بازي‌هاي آسيايي‌اش را در ورزشگاه شهيد دستگردي تهران برگزار نمود. عليرغم شروع ليگ ششم ورزشگاه تختي اهواز هنوز آماده برگزاري مسابقات نبود بنابراين در اين فصل بازي‌هاي باشگاه فولاد به ناچار در ورزشگاه نفت اهواز برگزار شدند. در فصل 87-1386 بازي‌هاي اين تيم که در آن زمان به ليگ دسته يک سقوط کرده بود در استاديوم اختصاصي 5,000 نفري فولاد برگزار شد.

قرار است از در آينده بازي‌هاي تيم در ورزشگاه 51,000 نفري غدير اهواز برگزار گردد. طبق برنامه باشگاه با اتمام ساخت ورزشگاه اختصاصي 27,000 نفري فولاد در سال 1394، بازي‌هاي تيم به اين ورزشگاه منتقل مي شود. تکنولوژي اين استاديوم در واقع الگو برداري شده‌ي استاديوم آمستردام آرنا است که ورزشگاه خانگي تيم آژاکس هلند مي‌باشد.


آکادمي فوتبال


آکادمي فوتبال باشگاه فولاد خوزستان در سال 1379 با هدف کشف و پرورش جوانان مستعد خوزستاني تاسيس شد. هم‌اکنون آکادمي فولاد بيش از 400 بازيکن و 34 مربي را در رده‌هاي مختلف پايه دارا مي باشد. از محصولات اين آکادمي مي توان به بازيکنان چون ايمان مبعلي، اسماعيل شريفات، آرش افشين و کاوه رضايي اشاره کرد. باشگاه فولاد از معدود باشگاه‌هاي فوتبال ايران است که در تمامي رده‌هاي پايه حضور جدي دارد. توجه به رده‌هاي پايه و بازيکناني که آينده فوتبال استان و کشور را رقم مي‌زنند همواره از اهداف و سياست‌هاي کلان باشگاه فولاد بوده و عناوين زيادي که در طي سال‌هاي اخير به دست آمده و بازيکنان فراواني که به تيم‌هاي ملي مختلف کشور تحويل داده شده گواه اين موضوع است.

عزيزالله محمدي در برنامه وقت اضافه تلويزيون ايران اعلام کرد باشگاه فولاد تنها باشگاه ايراني است که بيش از 30 درصد بودجه سالانه خود را به آکادمي فوتبال اختصاص داده‌است و از اين جهت برترين باشگاه ايران است.

باشگاه فولاد در رده‌هاي اميد، جوانان، نوجوانان و نونهالان صاحب تيم فوتبال مي‌باشد که همگي اين تيم‌ها در ليگ برتر کشوري حضور دارند و از مدعيان به شمار مي‌آيند. همچنين باشگاه در رده هاي زير 11 سال و زير 12 سال داراي مدرسه فوتبال است.

در فصل 90-1389 نونهالان فولاد قهرمان کشور شدند، نوجوانان فولاد عنوان نايب قهرماني را از آن خود کردند و تيم‌هاي اميد و جوانان فولاد خوزستان نيز به مقام سومي مسابقات ليگ برتر کشور دست يافتند. بر اين اساس، باشگاه فولاد خوزستان تنها باشگاهي در کشور بود که در هر چهار رده سني روي سکو رفت.


فولاد نوين خوزستان


با خريد امتياز باشگاه دسته دومي ديهيم اهواز از سوي شرکت فولاد خوزستان در سال 1387 تيم فولاد نوين خوزستان با هدف حمايت از تيم بزرگسالان تشکيل شد. فولاد نوين هم‌اکنون در رقابت‌هاي ليگ دسته دوم کشوري حضور دارد.






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(ذوب آهن اصفهان)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان
بنيانگذاري 1347
ورزشگاه ورزشگاه فولادشهر
گنجايش 15,000 نفر
مالک کارخانه ذوب‌آهن اصفهان
مدير عامل خسرو ابراهيمي
سرمربي رسول کربکندي
آدرس اينترنتي
zobahanclub.com

باشگاه فوتبال ذوب‌آهن اصفهان يک باشگاه فوتبال ايراني است که در شهر اصفهان قرار دارد. اين تيم هم اکنون در ليگ برتر فوتبال ايران حضور دارد.

مالک اين باشگاه، کارخانه ذوب‌آهن اصفهان است. اين باشگاه و همشهري خود فولاد مبارکه سپاهان، دو سوي شهرآورد اصفهان هستند. اين بازي به جز يک شهرآورد فوتبال، رويارويي دو کارخانه رقيب ذوب‌آهن و مجتمع فولاد مبارکه نيز هست.


تاريخچه


پيش از انقلاب (1357-1347)



محمدعلي تقي‌زاده فرهمند در سال 1347 تأسيسات ورزشي کارخانه ذوب‌آهن اصفهان را بنيان گذاشت. ذوب‌آهن نخستين بازي رسمي خود را همزمان با بازگشايي ورزشگاه 22 بهمن برابر پیکان انجام داد و 4-2 شکست خورد. از جمله بازيکنان آن تيم مي‌توان روح‌الله زرگر، اصغر نيلچيان، نعمت‌الله زرگر و مصطفي قانعي را نام برد. ذوب‌آهن از فصل 1352 پا به جام تخت جمشيد گذاشت. ذوب‌آهن که باشگاه متمول و سرمايه داري بود، 14 بازيکن سپاهان را به خدمت گرفت و يوگني ليادين را به عنوان مربي برگزيد.


پس از انقلاب (اکنون-1358)


آنها بعد از انقلاب از سال 1372 با خريد امتياز تيم تام به ليگ کشور بازگشتند و به جز سال 1374 که در دسته دوم حضور يافتند در بقيه سالها در دسته اول حضور داشتند.


حضور در فينال ليگ قهرمانان آسيا


تيم فوتبال ذوب‌آهن با غلبه بر تيم‌هاي قدرتمند آسيا با شايستگي راهي فينال ليگ قهرمانان آسيا 2010 شده بود.اين تيم در تاريخ 13 نوامبر 2010 در تک بازي فينال که در استاديوم ملي المپيک توکيو واقع در کشور ژاپن برگزار شد, به مصاف تيم سئونگنام ايلهوا چونما رفت.تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با نتيجه‌ي 3-1 مقابل نماينده‌ي کره جنوبي شکست خورد و با قبول اين شکست به مقام نايب قهرماني ليگ قهرمانان آسيا 2010 بسنده کرد.


ورزشگاه و دارايي‌ها


ورزشگاه فولادشهر ورزشگاه خانگي ذوب‌آهن است. باشگاه ذوب‌آهن ورزشگاه‌ها و زمين‌هاي ورزشي زيادي در اصفهان دارد. اين باشگاه از معدود باشگاه‌هاي ايراني است که ورزشگاه اختصاصي دارد.باشگاه سپاهان، همشهري ذوب‌آهن هم در همين ورزشگاه بازي مي‌کند.

باشگاه موزه افتخارات خود را در روزهاي آغازين دي 1387 بازگشايي کرد. ورزشگاه فولادشهر نيز داراي 22 سکوي تماشاچيان است.در جريان بازسازي سال 1388 در اين ورزشگاه تمامي سکوها ايزولاسيون و مجهز به صندلي گرديده است.مطابق با قوانين اي‌اف‌سي نورافکن‌ها تقويت شده است و ساختمان VVIP و VIP نيز در ورزشگاه احداث گرديده در داخل ساختمان ورزشگاه سمت راست رختکن ميهمان و چپ ميزبان است و اتاق کنفرانس طبقه دوم قرار دارد.


بازيکنان


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان دارکو بوژوويچ
2 مدافع سيد محمد حسيني
3 مدافع سپهر حيدري
7 هافبک محمد صلصالي(کاپيتان)
8 هافبک قاسم حدادي‌فر
10 هافبک اسماعيل فرهادي
12 دروازه بان مسعود همامي
13 هافبک حميد پرور
17 هافبک سينا عشوري
24 هافبک عليرضا حدادي‌فر
26 هافبک پيام صادقيان
27 مدافع علي گودرزي
28 مدافع ايمان شيرازي
30 مهاجم مهدي رجب‌زاده
32 مدافع بهمن ملکي
34 مدافع حميد شفاعت
37 هافبک علي‌رضا اصغري
40 مهاجم محمد احمدپوري
- هافبک محسن مسلمان
- هافبک فرشاد بهادراني
- مدافع ابراهيم محمدي
- هافبک احمد محمدپور
- هافبک سعيد عبدالله‌پور
- هافبک ميلاد ميرترابي
- - آرش باراني


بازيکنان برجسته

نام بازيکن
رسول کربکندي
محمدرضا خلعتبري
سپهر حيدري
رحمان رضايي
محمد صلصالي
اسماعيل فرهادي
قاسم حدادي‌فر
مهدي رجب‌زاده
محسن مسلمان
حسن اشجاري
محمد قاضي
شهاب گردان
فرشيد طالبي
سيد محمد حسيني
آرمناک پطروسيان
لئون استپانيان
ايگور کاسترو
عيسي اندوي


مربيان


کادر فني کنوني

سمت نام
سرمربي رسول کربکندي
کمک‌مربي اصغر مازيار
کمک‌مربي حسن حاج رسوليها
مربي بدنساز غلام اميني‌زاده
مربي دروازبان‌ها توميسلاو ساويچ
پزشک اميرحسين شريفيان‎پور
فيزيوتراپ عباس مرادي
سرپرست محسن کرباسچي


مربيان پيشين


تاکنون 11 نفر هدايت ذوب‌آهن را بر عهده داشته‌اند. در ميان مربيان، بهرام عاطف با 105 بازي رکورددار بيشترين مربيگري و رسول کربکندي به همراه منصور ابراهيم‌زاده با قهرماني در جام حذفي و نايب قهرماني در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا پرافتخارترين هستند. يوگني ايوانوويچ ليادين روس نيز از مربيان تاثيرگذار تاريخ باشگاه است.

نام مربي دوران مربيگري
محمود ياوري 1347-1348
عزيز اصلي 1348-1349
بهرام عاطف 1349
محسن حاج‌نصرالله 1349-1351
يوگني ليادين 1352-1356
رسول کربکندي 1362-1372
يوگني ليادين 1372-1374
ناصر حجازي 1377-1380
بهرام عاطف 1380-1381
ساموئل داربينيان 1381-1383
ناظر سه دو سال
رسول کربکندي 1383-1386
زوران جورجوويچ 1386
بيژن ذوالفقارنسب 1386-1387
منصور ابراهيم‌زاده 1387-1391
رسول کربکندي اکنون-1391


هماوردان


شهرآورد فوتبال اصفهان که بين تيم‌هاي همشهري سپاهان و ذوب‌آهن انجام مي‌شود از حساسيت بالايي برخوردار است و همواره يکي از مهم‌ترين شهرآوردهاي فوتبال ايران نيز به شمار مي‌آيد.

آغاز «شهرآورد فوتبال اصفهان» يا «دربي اصفهان» به دهه 50 برمي‌گردد.

جايي که دو تيم اصفهاني سپاهان و ذوب‌آهن در مسابقات جام تخت جمشيد 1353 به مصاف هم مي‌رفتند.

در دوره‌هاي بعدي «جام تخت جمشيد» در سال‌هاي 1354، 1355 و 1356 هم اين دو تيم به ديدار هم رفته‌اند.

در دهه‌ي 70 رقابت اين دو تيم با هم از سر گرفته شد.اين دو تيم در دوره‌هاي 1372، 1376، 1378، 78-1377، 79-1378 و 80-1379 ليگ آزادگان که بالاترين سطح ليگ فوتبال کشور در آن زمان بود، به رقابت يک ديگر رفته‌اند.

از سال 1380 و با شروع ليگ حرفه اي فوتبال ايران اين دو تيم از اولين دوره اين ليگ تاکنون به صورت رفت و برگشت بازي‌هاي زيادي را در مقابل هم انجام داده‌اند.

آمارهايي از بازي هاي سپاهان و ذوب آهن را ميتوانيد در اينجا مشاهده کنيد

تورنمنت تعداد بازي برد ذوب آهن تساوي برد سپاهان
ليگ برتر 22 9 5 8


آمار گلزنان

نام بازيکن گل زده باشگاه
ادموند بزيک 4 سپاهان
محمود کريمي 3 سپاهان
مهدي رجب‌زاده 3 ذوب‌آهن
ايگور کاسترو 3 ذوب‌آهن


عملکرد سال‌هاي اخير

فصل رتبه در ليگ برتر جام حذفي ليگ قهرمانان آسيا
1380-81 6ام 1/4 نهايي راه نيافت
1381-82 8ام قهرمان راه نيافت
1382-83 4ام نيمه نهايي مرحله گروهي
1383-84 2وم 1/8 نهايي راه نيافت
1384-85 6ام 1/8 نهايي راه نيافت
1385-86 8ام 1/16 نهايي راه نيافت
1386-87 6ام 1/16 نهايي راه نيافت
1387-88 2وم قهرمان راه نيافت
1388-89 2وم نيمه نهايي نايب قهرمان
1389-90 3وم 1/16 نهايي 1/4 نهايي
1390-91 6ام 1/8 نهايي پلي آف


افتخارات


کشوري

عنوان جام مقام(سال)
ليگ فوتبال ايران نايب قهرماني(84-1383 و 88-1387 و 89-1388) - سومي(77-1376 و 90-1389)
جام حذفي قهرماني(82-1381 و 88-1387) - نايب قهرماني(80-1379)


آسيايي

عنوان جام مقام(سال)
ليگ قهرمانان آسيا نايب قهرمان(2010)






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(راه آهن شهر ری)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال راه‌آهن
لقب ها لوکوموتيورانان
بنيانگذاري 1342
ورزشگاه ورزشگاه راه‌آهن تهران
گنجايش 15,000 نفر
مالک شرکت هواپيمائي فراز قشم
مدير عامل صادق رئيسي‌کيا
سرمربي علي دايي
آدرس اينترنتي
rahahansport.ir

باشگاه فوتبال راه‌آهن، يک باشگاه فوتبال ايراني است که در تهران بنيانگذاري شده‌است. راه‌آهن در روز 20 مرداد 1387 به شهر ري واگذار شد. باشگاه راه‌آهن 19 خرداد 1390 در فرابورس ايران به فروش‌ گذاشته شد و با قيمت 41 ميليارد و 500 ميليون ريال توسط محمدي فر به نمايندگي از مالکين يک گروه موادغذايي و 5 شرکت خصوصي در قالب 5 سهامدار خريداري شد. در 18 تير ماه 1391 شرکت هواپيمائي فراز قشم اقدام به خريداري امتياز اين باشگاه کردند.


تاريخچه


باشگاه ورزشي راه‌آهن که در سال 1321 تاسيس شده يک باشگاه بسيار قديمي در ايران است. و اما تيم فوتبال اين باشگاه بعد از تيم هاي فوتبال برق شيراز و استقلال تهران تاسيس شد و از تيم هاي قديمي ايران محسوب ميشود. اولين مدير باشگاه راه‌آهن، مرحوم “حسين صدقياني” بوده، راه‌آهن همواره مهد بازيکن‌سازي فوتبال تهران بوده و بسياري از بازيکنان تيم ملي در راه‌آهن رشد و پرورش يافته‌اند.

حضور در جام‌هاي تخت جمشيد، قهرماني ليگ دسته دوم ايران در سال 1355 نائب قهرمان جام حذفي در سال 1361 و قهرماني در جام اتحاديه باشگاههاي ايران در سال 1382 و قهرماني‌هاي پي در پي در رده جوانان در سال‌هاي پيش از انقلاب، از افتخارات تيم راه‌آهن مي‌باشد.

اين تيم هم اکنون در جام خليج فارس به رقابت با ديگر تيم‌ها مي‌پردازد. در 20 مرداد 1387 اين باشگاه رسماً به شهرستان ري واگذار شد. يکي از دلايل اين انتقال براي تيم راه‌آهن، اميد برطرف شدن دغدغه نبود هواداران بسيار زياد است. پس از واگذاري اين باشگاه به شهر ري نه تنها مشکل نبود هواداران برطرف شد، بلکه با آمدن محمود ياوري اين تيم نتايج قابل قبولي کسب کرده‌است .

شهرري تا پيش از اين واگذاري، در ليگ برتر، دسته 1 و دسته 2 فوتبال ايران هيچ باشگاه فوتبالي نداشت.


عرضه در بورس


باشگاه راه‌آهن به عنوان اولين باشگاه ورزشي در ايران در تاريخ 5 خرداد 1390 در بورس ايران با قيمت 5 ميليارد و 900 ميليون تومان عرضه شد اما فروش آن با شکست رو‌به‌رو شد. در پي فروش نرفتن باشگاه راه‌آهن هيأت واگذاري و شرکت خصوصي‌سازي ايران در جلسه‌ شنبه 11 تير خود قيمت واگذاري نخستين باشگاه فوتبال کشور براي خصوصي‌سازي‌ را به قيمت 4,1 ميليارد تومان کاهش داد.

باشگاه راه‌آهن براي دومين بار در 19 خرداد 1390 در فرابورس ايران به فروش‌ گذاشته شد و با قيمت 41 ميليارد و 500 ميليون ريال توسط محمدي فر به نمايندگي از مالکين يک گروه موادغذايي و 5 شرکت خصوصي در قالب 5 سهامدار خريداري شد.

يکي از خريداران جدي باشگاه راه‌آهن حسين هدايتي مالک باشگاه فوتبال استيل‌آذين بود که به دليل قبول نکردن بدهي‌هاي باشگاه راه‌آهن از رقابت در بورس انصراف داد.


بازيکنان


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان فرشيد کريمي
2 هافبک اميد عاليشاه
3 مدافع سيدعلي حسيني
4 مدافع ميرهاني هاشمي
5 مدافع ابراهيم کريمي
6 هافبک حامد نورمحمدي
7 هافبک فرزاد آشوبي
8 هافبک حسين پاشايي
9 مهاجم مجتبي شيري
10 هافبک بهادر عبدي
11 مهاجم ايمان رزاقي راد
12 هافبک بهشاد ياورزاده
13 مدافع حسين کعبي
14 هافبک محمدرضا ماماني
16 مهاجم جهانگير عسگري
18 هافبک محمدعلي اميري
20 مدافع پيروز قرباني
21 مدافع مهدي زارعي
22 دروازه بان محمد محمدي
23 هافبک محمدحسن رجب زاده
24 هافبک مهرداد کفشگري
27 مدافع محمدعلي غلام
28 مهاجم عليرضا عباسفرد
29 هافبک امير طهمورسي
- مهاجم عليرضا عظيمي
- مدافع نادر هوشيار


بازيکنان پيشين

نام بازيکن
فرزاد آشوبي
هادي اصغري
سهراب انتظاري
ميثم بائو
پرويز برومند
همايون بهزادي
مهدي تارتار
مهدي ثابتي
علي جباري
احمد جمشيديان
فرزاد حاتمي
داوود حقي
سعيد حلافي
ابوذر رحيمي
رحمان رضايي
حسن رودباريان
ستار زارع
مجتبي زارعي
سيد مهدي سيدصالحي
نصرالله عبداللهي
خداداد عزيزي
بهتاش فريبا
فريدون فضلي
امير قلعه‌نويي
محمدرضا ماماني
امين متوسل‌زاده
عليرضا محمد
محمدرضا خانزاده
ميثاق معمارزاده
احمد مؤمن‌زاده
ميلاد زنيدپور
مهرداد ميناوند
عليرضا نورمحمدي
مسعود همامي
فرشاد پيوس
اکبر کارگرجم
حسين کاظمي
فرهاد کاظمي


کادر فني

سمت نام
سرمربي علي دايي
مربي ژلکو مياچ
مربي محمد دايي
مربي دروازه‌بان‌ها بهزاد غلامپور
سرپرست علي نيکجو


افتخارات

عنوان جام مقام(سال)
جام حذفي نايب قهرمان(88-1387)
ليگ دسته اول نايب قهرمان(1383)
ليگ دسته دوم قهرمان(1355)
ليگ دسته دوم تهران قهرمان(1344)






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(سایپا البرز)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال سايپا البرز
بنيانگذاري 1367
ورزشگاه انقلاب کرج
گنجايش 15,000 نفر
مالک کارخانه خودروسازي سايپا
مدير عامل آرش كوشا
سرمربي مجتبي تقوي
آدرس اينترنتي
saipasport.com

باشگاه فوتبال سايپاي البرز يکي از باشگاه‌هاي فوتبال ايران مي‌باشد. نام اين تيم در فهرست تيم‌هاي تهراني قرار داشت، اما بازي‌هاي خود را در کرج انجام مي‌داد.با ايجاد استان البرز به مرکزيت کرج نام باشگاه به سايپاي البرز تغيير کرد. مالک باشگاه شرکت خودروسازي سايپا است و اين باشگاه در حقيقت بخشي است از باشگاه فرهنگي ورزشي سايپا. اين تيم هم اکنون در ليگ برتر فوتبال ايران به رقابت با ديگر تيم‌ها مي‌پردازد.


تاريخچه


در سال 1368 گروه خودروسازي سايپا تصميم به تشکيل يک تيم فوتبال گرفت و با خريد امتياز يک تيم از دسته چهارم تهران کار خود را شروع کرد. مسئولين وقت تيم اعتقاد به رشد و ترقي داشتند، بنا بر اين کار خود را از رده‌هاي پايين شروع کردند. يک سال بعد سايپا به دسته سوم و در سال 1370 نيز به دسته دوم تهران راه يافت ولي نتوانست به دسته اول صعود کند. اما انحلال تيم کشتيراني صعود کرده به دسته اول باعث شد تا تيم نارنجي پوش سايپا سال 1371 را در دسته يک سپري کند. سايپا قهرمان دسته اول تهران شد و با قهرماني در سوپر جام تهران جواز صعود به ليگ را به دست آورد. در فصل 72 سايپا با استفاده از ضعف حريفان در ميان تعجب همگان قهرمان ليگ شد و در همان سال نيز جام حذفي را به خانه بردند. اين براي اولين بار در تاريخ فوتبال ايران بود که يک تيم فاتح هر دو جام کشور مي‌شد. سال بعد در مسابقات قهرماني آسيا، در دور اول حذف شد اما قهرماني خود را در ليگ تکرار کرد.

در فصل 74 در باشگاه دو دستگي ايجاد شد و اين اختلافات باعث جدايي مدير و سر مربي موفق اين تيم يعني دادرس و ذوالفقار نسب شد. اين در حالي بود که سايپا در جام باشگاه‌هاي آسيا به جمع چهار تيم راه يافته بود اما در ليگ داخلي در رده‌هاي پايين دست و پا مي‌زد. سرانجام سايپا در جام باشگاههاي آسيا چهارم شد و در ليگ داخلي نيز به دسته دوم سقوط کرد. در فصل 75 با تيمي جديد به دسته اول بازگشت و تا به امروز در سطح اول فوتبال کشور حاضر بوده‌است. درفصل 82-81 در ليگ برتر سيزدهم، در 83-82 ششم و در 84-83 نيز سيزدهم شدند و در فصل 86-85 قهرمان ليگ برتر فوتبال ايران شد. رنگ لباس باشگاه پيراهن نارنجي، شورت نارنجي و جوراب سفيد است


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان رحمان احمدي
3 هافبک حسن اسلامي
4 هافبک روزبه شاه عليدوست
5 مدافع مجيد ايوبي
6 مدافع کاظم برجلو
7 مدافع مجيد غلام نژاد
8 هافبک ابراهيم صادقي
9 مهاجم منصور تنهايي
10 مهاجم سعيد دقيقي
11 هافبک محسن يوسفي
12 دروازه بان وحيد مهدي خاني
13 مدافع ابراهيم شکوري
14 مهاجم کاوه رضايي
17 مدافع مارسيو خوزه نارسيو
18 هافبک حامد شيري
19 هافبک سجاد شهباززاده
21 مدافع محسن ارزاني
22 مهاجم ميلاد غريبي
23 مهاجم علي زينالي
24 هافبک وحيد براتي
28 مهاجم جونيور تورتا
31 دروازه بان عليرضا علي بابايي
32 مهاجم فريد موسوي
35 مهاجم سعيد سالاروند
40 هافبک اسحاق سبحاني


کادر فني کنوني

سمت نام مربي
سرمربي مجتبي تقوي
دستيار اول بيژن طاهري
دستيار دوم سعيد رجبي
بدنساز مسعود مومني


افتخارات تيم فوتبال

عنوان جام مقام(سال)
ليگ(آزادگان و جام خليج فارس) قهرمان(1373 و 1374 و 1386)
جام حذفي قهرمان(1372)






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(صبای قم)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال صباي قم
بنيانگذاري 1380
ورزشگاه يادگار امام قم
گنجايش 10,610 نفر
مدير عامل مجتبي رمضان‌بيگي
سرمربي يحيي گل‌محمدي
آدرس اينترنتي
sabaqom.ir

باشگاه فوتبال صباي قم يکي از باشگاه‌هاي فوتبال ايران است که در سال 1380 توسط شرکت باتري سازي نيرو که وابسته به ارتش جمهوري اسلامي ايران است تاسيس شد. اين تيم هم اکنون در ليگ برتر فوتبال ايران به رقابت با ديگر تيم‌ها مي‌پردازد.

اين تيم در گذشته با نام مهمات‌سازي ارتش به بازي در ليگ‌هاي دسته‌هاي پايين‌تر ايران مي‌پرداخت که در سال 1380 با خريد امتياز باشگاه صنام به دسته اول ليگ آزادگان ايران آمد و بعد از يک سال به ليگ برتر صعود کرد.

صباباتري در طول هشت سال حضور در ليگ برتر، موفق به کسب يک مقام چهارمي، يک مقام سومي، قهرماني در يک دروه جام حذفي و قهرمان تنها سوپر جام ايران شده‌است. صباباتري جزو معدود تيم‌هايي در ايران بود که داراي ورزشگاه اختصاصي (استاديوم هفت هزار نفري شهيد درخشان صباشهر) بود.

در سال 1387 باشگاه از تهران به قم منتقل شد و از فصل 1388-1387 بازي‌هاي صبا در ورزشگاه يادگار امام قم برگزار مي‌گردد.اين تيم از زماني که به قم آمد نام خود را از صبا باطري به صباي قم تغيير داد.


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان حامد لک
2 مدافع مرتضي کاشي
3 مدافع سيدمجتبي مبين پور
4 مدافع مسعود حقجو
6 هافبک مهدي بدرلو
7 هافبک اکبر صادقي
8 هافبک محسن بيات
9 هافبک ميلاد نوري
10 مهاجم محسن خليلي
11 مدافع يمجيد هوتن
12 هافبک ديويد ويريکوم
13 مدافع محمدامين آرام طبع
14 مدافع سعيد لطفي
16 مهاجم فريد کريمي
17 هافبک ابوالفضل ابراهيمي
18 مهاجم عبدالکريم اسلامي
19 مهاجم بهمن طهماسبي
20 مدافع مجيد حيدري
21 دروازه بان فرشاد غديري
22 دروازه بان مهرداد طهماسبي
23 هافبک محمدعرب خراساني
25 مهاجم ميلاد سليماني فلاح
26 مدافع سعيد آقاجاني
27 مدافع رامين رضاييان
28 هافبک ميثم خداشناس
29 مدافع داوود بهادري
40 دروازه بان محمدرضا وفايي
- هافبک محمد مومني
- مهاجم پژمان شاهپري


مربيان گذشته

نام مربي دوران مربيگري
پرويز مظلومي 1381-1383
ميلان زيوادينوويچ 1383-1384
مجيد جلالي 1384
محمدحسين ضيايي 1384-1385
فرهاد کاظمي 1385
محمدحسين ضيايي 1385-1387
يحيي گل‌محمدي 1387
فيروز کريمي 1387-1388
محمدحسين ضيايي 1388
رسول کربکندي 1388-1389
محمود ياوري 1389
عبدالله ويسي 1389-1391
يحيي گل محمدي اکنون-1391






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(فجر سپاسی شیراز)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فرهنگي ورزشي فجر شهيد سپاسي شيراز
بنيانگذاري 1367
ورزشگاه حافظيه شيراز
گنجايش 20,000 نفر
مالک سازمان بسيج مستضعفين
مدير عامل جعفر جعفري
سرمربي محمود ياوري
آدرس اينترنتي
shahidsepasi.ir

باشگاه فوتبال فجر شهيد سپاسي شيراز يکي از باشگاه‌هاي فوتبال ايران مي‌باشد. اين تيم هم‌اکنون در ليگ برتر فوتبال ايران به رقابت با ديگر تيم‌ها مي‌پردازد. اين باشگاه از زيرمجموعه‌هاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مي‌باشد. سرمربي‌گري اين تيم بر به مدت ده سال بر عهده غلامحسين پيرواني بود و در حال حاضر محمود ياوري سرمربيگري اين تيم را برعهده دارد. اين باشگاه به همراه باشگاه‌هاي ملوان بندر انزلی و ابومسلم خراسان و فولاد خوزستان از بازيکن‌سازترين تيم‌هاي فوتبال ايران است. اين باشگاه مدتي به مقاومت سپاسي تغيير نام داد اما مجدداً در سال 1390 نام باشگاه به همان نام سابق فجر سپاسي بازگشت.


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان وحيد شيخ ويسي
2 مدافع اميد خليلي
3 مدافع خالد شفيعي
4 هافبک عليرضا جليلي
5 مدافع سعيد قزلچي
6 هافبک هادي ايماني
7 هافبک عباس محمدرضايي
9 هافبک رضا حقيقي
10 هافبک محمدمهدي نظري
11 مدافع محمد آفند
12 مهاجم بابک لطيفي
13 هافبک حميدرضا جوکار
21 مهاجم محمدرضا حسيني
24 هافبک جابر انصاري
25 مدافع ديه گو ماکسيمو
33 مدافع مجتبي ترشيز
40 هافبک حسين خسروي
- هافبک جلال الدين علي محمدي
- هافبک هادي دغاغله
- هافبک فرشيد اسماعيلي
- دروازه بان محمدصالح خليل آزاد
- دروازه بان محمد خزايي فرد
- هافبک عليرضا لطيفي
- مهاجم علي مولايي
- مهاجم امين شجاعيان


افتخارات

عنوان جام مقام(سال)
ليگ سوم(79-1378)
جام حذفي قهرمان(80-1379) - نايب قهرماني(81-1380 و 82-1381)






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(پیکان تهران)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال پيکان تهران
بنيانگذاري 1346
ورزشگاه ورزشگاه ايران‌خودرو تهران
گنجايش 7,000 نفر
مالک ايران خودرو
مدير عامل محمود شيعي
سرمربي عبدالله ويسي
آدرس اينترنتي
ikcosport.com

باشگاه فوتبال پيکان يک باشگاه فوتبال ايراني است که در شهر تهران بنيانگذاري شده‌است. اين باشگاه در سال 1387 به شهر قزوين انتقال يافت. و در سال 1390 با دستور محمود شيعي و به دليل عدم وجود امکانات, شرايط و مسايل مالي مسئولين فوتبال قزوين اين تيم به تهران بازگشت و بازي هاي خود را در ورزشگاه ايران‌خودرو و ورزشگاه شهداي شهرقدس انجام مي‌دهد.


تاريخچه


تاسيس


در سالهاي قبل از سال 1345 که تيم شاهين تهران فعال بود، محمود خيامي (مديرعامل وقت ايران ناسيونال) يکي از هوادارهاي اين تيم بود که بعد از منحل شدن تيم شاهين، وي تصميم گرفت با بودجه خود اين تيم را اداره کند اما بازيکنان شاهين به تيم پرسپولیس رفتند و محمد خيامي با قائم مقامي و رضا افشار که از مديران ورزش آن دوران بودند پيشنهاد ايجاد باشگاه را مطرح کردو باشگاه پيکان در سال 1346 بنيانگذاري شد.

هدف اصلي تشکيل مجموعه ورزشي پيکان، توسعه سلامتي کارکنان مجموعه صنعتي ايران خودرو بود. با پيشنهاد محمود خيامي تپه‌اي که محل جمع‌آوري ضايعات کارخانه و اطراف پارک چيتگر به زمين فوتبال تبديل گرديد و بعد از آن تيم فوتبال پيکان تشکيل گرديد. اين رشته در باشگاه با آمدن افراد حرفه‌اي نقش پررنگ تري به خود گرفت.


پيش از انقلاب


در سال 1348 اين تيم قهرمان ليگ فوتبال تهران شد. در سال 1349 به دليل اختلاف ميان مديران باشگاه و بازيکنان منحل شد و اغلب بازيکنان به تيم پرسپولیس بازگشتند.

در دهه 50 ميلادي باشگاه ورزشي پيکان بدون تيم فوتبال بود.


پس از انقلاب


باشگاه پيکان تا سال 1379 هيچ تيم فوتبالي نداشت اما بعد از 30 سال با خريدن سهام باشگاه فوتبال بهمن اين تيم دوباره به دسته اول بازگشت. در آن زمان اعضاي تيم بهمن حفظ شدند اما مربيان تغيير کردند.

اين تيم در سال 1387 به شهر قزوين منتقل شد و بازي‌هاي آن از ليگ هشتم در ورزشگاه شهيد رجائي انجام مي‌گيرد. اين تيم در سال 1390 مجددا به تهران بازگشت .


ورزشگاه و دارايي‌ها


زماني که پيکان در تهران بود، بازي‌هايش را در ورزشگاه خانگي خود با نام ورزشگاه ايران‌خودرو انجام مي‌داد. پس از انتقال به قزوين، آنان بازي‌هايشان را در ورزشگاه شهيد رجائي برگزار مي‌کنند.


بازيکنان کنوني

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان فابيو کارواليو
2 مدافع حميدرضا ديوسالار
3 مدافع روح الله سلطاني
4 هافبک رضا معقولي
5 مدافع جلال کاملي مفرد
7 هافبک سيد امير ميربزرگي
8 هافبک صادق گشني
9 هافبک حميدرضا طهماسبي
10 مهاجم سجاد فيض الهي
11 مهاجم سيداحمد مهدي زاده
13 مدافع مهرداد يگانه
15 هافبک مصطفي عاقلي
17 مدافع محمد گرجي زاده
18 مدافع سيدحسين حسيني
20 مدافع سيدعلي ميرشفيعيان
21 مدافع نادر احمدي
22 مهاجم عيسي آل‌کثير
23 هافبک ايمان مبعلي
24 هافبک علي بابامحمدي
27 هافبک بهرام دباغ
28 مدافع مسعود ميکائيلي
30 مهاجم ژوسيلي فريرا
- هافبک ميلاد ابطحي
- هافبک علي اکبر فرهنگ
- دروازه بان مسعود خانقلي زاده
- مهاجم علي سالارخاني
- هافبک حسين شهبازي
- مهاجم رضا طاهري
- دروازه بان رضا يادگاري


مربيان


کادر فني کنوني

سمت نام
سرمربي عبدالله ويسي
مربي مرتضي‌ کرماني
مربي اکبر يوسفي
مربي وحيد قليچ
اناليزر فريبرز کاظمي
اناليزر/اسکوعت ميلاد جوانمردي


مربيان پيشين

نام مربي دوران مربيگري
آلن راجرز 1348-1349
حميد عليدوستي 1379-1381
بيژن ذوالفقارنسب 1381-1382
همايون شاهرخي 1382-1383
محمد مايلي‌کهن 1384-1385
فرهاد کاظمي 1385-1386
ساموئل داربينيان 1385-1387
علي‌اصغر مديرروستا 1387-1388
حميد درخشان 1388-1389
محمد احمدزاده 1389-1390
فرهاد کاظمي 1390-1391


افتخارات

عنوان جام مقام(سال)
جام باشگاه‌هاي تهران قهرمان(1348)






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(صنعت نفت آبادان)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال صنعت نفت آبادان
لقب ها برزيل ايران
بنيانگذاري 1351
ورزشگاه جهان پهلوان تختي آبادان
گنجايش 25,000 نفر
مدير عامل علي حکمت
سرمربي خوزه آلبرتو کاستا
آدرس اينترنتي
sanatenaft.com

باشگاه فوتبال صنعت نفت آبادان يکي از باشگاه‌هاي فوتبال ايران است که هم اکنون در ليگ برتر فوتبال ايران (جام خليج فارس) به رقابت با ديگر تيم‌ها مي‌پردازد.

استاديوم جهان پهلوان تختي آبادان زمين رسمي اين باشگاه است. وزارت نفت و امور ورزش پالايشگاه آبادان به طور مشترک هزينه باشگاه صنعت نفت آبادان را تامين مي‌کنند.


تاريخچه


ورود فوتبال به آبادان


تاريخ شروع فوتبال ايران به حدود يک قرن پيش باز مي‌گردد يعني زماني که يک گروه انگليسي براي اکتشاف نفت در جنوب ايران عازم کشور ايران شدند. پس از حفر اولين چاه نفت در منطقه مسجد سليمان به سال 1908 ميلادي، فوتبال به شکل جدي در جنوب ايران دنبال گرديد. فوتبال در ايران حدود 100 سال پيش با کارگران ايراني شرکت نفت در آبادان شروع شد و هنوز زمين آن در باشگاه صنعت نفت آبادان است.


بنيانگذاري باشگاه فوتبال صنعت نفت


در اواخر سال 1351 مسؤلان وقت فدراسيون فوتبال کشور به فکر برگزاري يک دوره مسابقات ليگ باشگاهها، تحت عنوان جام تخت جمشيد افتادند که پيشنهاد حضور نماينده‌اي از شهر آبادان با توجه به پشتوانه قوي و سابقه درخشان اين شهر در رقابتهاي کشوري باعث شد تا کارگزاران وزارت نفت آبادان را صاحب نماينده‌اي در اولين دوره رقابتهاي باشگاهي کنند. بر همين اساس در اين سال تعدادي از بهترين بازيکنان باشگاههاي آبادان جذب تيم صنعت نفت شدند و نفت آبادان آرام آرام به تيم محبوب مردم جنوب تبديل گشت . در آن سالها مسابقات با کمترين امکانات ولي در سطح ايده‌آلي برگزار مي‌گرديد و نماينده فوتبال آبادان توانست با ارايه بازيهاي قابل قبولي يکي از تيمهاي مطرح کشور شود.

اين تيم سالها با پيراهن باشگاههاي کشورهاي آمريکاي جنوبي و گاهي اوقات باشگاههاي انگلستان بازي‌هاي خود را انجام مي‌داد. اما از اواخر سال 1355 با روي کار آمدن کادر مديريت جديد و مربيگري منوچهر ساليا به پيشنهاد پرويز دهداري رنگ لباس تيم صنعت نفت رسماً به زرد برزيلي تغيير يافت. از همان سال صنعت نفت با نام «برزيل ايران» شهرت يافت.


ورزشگاه


ورزشگاه اصلي تيم صنعت نفت، ورزشگاه جهان پهلوان تختي آبادان واقع در خيابان بهمن‌شير(کارگر) آبادان مي‌باشد. اين ورزشگاه يکي از قديمي ترين ورزشگاههاي فوتبال در ايران است که طي 2 دهه اخير 3 بار مورد بازسازي اساسي قرار گرفته است در مرحله اول روبروي جايگاه اصلي به تعداد 6 سکو ساخته شد که ظرفيت ورزشگاه را از 5 هزار نفر اوليه به 8000 نفر تبديل کرد در مرحله دوم و پس از افتتاح جايگاههاي جديد جايگاه اصلي بعد از 50 سال از بناي اوليه و 30 سال از تبديل به چمن بازسازي اساسي شد و اين مرحله نيز در سال 1386 افتتاح گرديد در مرحله سوم فضاهاي زير جايگاه اصلي به اماکني از قبيل کلينيک پزشکي - اتاق کنفرانس - رختکنهاي جديد و اتاق مونيتورينگ تبديل شد در اواسط ليگ 87-86 و بازي با سايپا اين ورزشگاه به عنوان دومين ورزشگاه ايران در آن زمان صاحب اسکوربورد تمام ديجيتال گرديد تا تمامي وقايع بازي توسط تماشاگران قابل ديدن گردد در اواسط ليگ 90-89 نيز اين ورزشگاه پس از ورزشگاه آزادي داراي سيستم دوربين مداربسته براي کنترل هرچه بيشتر فضاي ورزشگاه گرديد. اين ورزشگاه در بازديد مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا نتوانست با معيار هاي AFC همخواني داشته باشد ولي با نکاتي که از سوي ناظران کنفدراسيون فوتبال آسيا گوش زد شد و طي اقدامي گسترده از سوي مديران باشگاه صنعت نفت آبادان و پالايشگاه آبادان 90 درصد نواقص برطرف شد و همچنين مقرر گرديده است که تا پايان سال تمام ورزشگاه تختي مجهز به صندلي شود درب هاي ورودي به ورزشگاه نيز به گيت هاي الکترونيک تبديل شوند. همچنين از ديگر برنامه هاي تکميلي جهت اين ورزشگاه پير نصب سايبان براي جايگاه هاي تماشاگران مي باشد. اين ورزشگاه متعلق به پالايشگاه آبادان بوده و به عنوان ورزشگاه اختصاصي تيم نفت آبادان شناخته مي گردد.


بازيکنان


بازيکنان فعلي

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه‌بان مارکو شيميچ
2 مدافع ابوذر رحيمي
3 مدافع مصطفي صبري
4 مدافع الياس شهنوازي
5 مدافع نبي الله باقريها
6 هافبک علي ممبيني
7 هافبک سيامک کوهنورد
8 هافبک رسول نويدکيا
9 مهاجم رضا خالقي فر
10 هافبک سعيد حلافي
11 هافبک مهدي دغاغله
12 دروازه بان حبيب دهقاني
13 هافبک حامدسرلک
14 هافبک محمد بريهي
15 مدافع حسين بغلاني
16 هافبک عباس مرداسي
17 هافبک ديگو ملو
19 هافبک سجاد مشکل‌پور
20 هافبک والري آلکسانيان
22 دروازه بان مهرداد بشاگردي
23 مهاجم روح‌الله عرب
25 هافبک پژمان مالکي
26 هافبک محمد لامي‌نژاد
27 مهاجم بهنام برزاي
28 هافبک محمدزبير نيک نفس
29 مدافع حسين مختاري
30 مهاجم ناصر آلبوکات
31 مهاجم حميد طه نژاد
32 مهاجم محمد مهدي الهايي
33 دروازه بان محمد برهاني
35 مدافع حسين خورشيدوند
- هافبک مصطفي قنبري


بازيکنان مشهور

نام بازيکن
ابراهيم قاسمپور
حسن نظري
عليرضا فيروزي
عبدالرضا برزگري
اسماعيل کشتکار
ذوالفقار نظام ابادي
حسن و جعفر نگارش
مجاهد خضيراوي
بهنام سراج
سيد ابراهيم تهامي
وحيد سلامات
مسعود شجاعي
اميد حمدي اصل
لئون پاچاجيان


مربيان


کادر فني کنوني

سمت نام
سرمربي خوزه آلبرتو كاستا
مربي نونو آميرو
مربي جورج ميگوييل
مربي دروازه بان کاظم فرحاني
بدنساز ويليام مارکوزي
پزشک کريم رحماني
ماساژور کاراپت اسراييليان
سرپرست مهدي غفاري


مربيان پيشين

نام مربي دوران مربيگري
هاري گيم 1351-1354
غلامحسين واقف 1354-1355
منوچهر ساليا 1355-1370
جاسم اهل يرف 1370-1371
علي فيروزي 1371-1373
عبدالواحد بزمه 1373-1374
علي فيروزي 1374-1378
گئورگ پاپيان 1378
فريدون معيني 1378-1379
ابراهيم قاسمپور 1379-1381
منصور پورحيدري 1381
ابراهيم قاسمپور 1381-1382
عبدالرضا برزگري 1382
حسن دشتي 1382-1383
بايرام دورديف 1383
پرويز مظلومي 1383-1385
آلفردو کاسيميرو 1385
ابراهيم قاسمپور 1386
احمد طوسي 1386-1387
مجتبي تقوي 1387
حبيب گله داري 1387
بيژن ذوالفقارنسب 1387-1388
آلفردو کاسيميرو 1388-1389
غلامحسين پيرواني 1389-1390
خوزه آلبرتو کاستا اکنون-1390


افتخارات

عنوان جام مقام(سال)
ليگ دو قهرمان(75-1374) - سوم گروه 3(80-1379)
جام آزادگان(دسته 2) قهرمان(81-1380 و 86-1385) - سوم(89-1388)






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
پاسخ به: معرفی تیم های مختلف تاریخ لیگ برتر(نفت تهران)
نام کاربری: Prince_Of_Catalan
پیام: ۵,۰۲۴
عضویت از: ۲۲ آذر ۱۳۸۹
از: رفسنجان & تهران
طرفدار:
- همه بازیکنان بارسا خصوصا مسی و الکسیس
- کرایف & رویکارد & رونالدینهو
- پرسپولیس
- اسپانیا & آرژانتین
- کریم باقری & علی کریمی
- گواردیولا
- افشین امپراطور
گروه:
- كاربران بلاک شده

نام کامل باشگاه فوتبال نفت تهران
بنيانگذاري 1329
ورزشگاه ورزشگاه شهيد دستگردي
گنجايش 5,000 نفر
مالک شرکت ملي نفت ايران
مدير عامل منصور قنبرزاده
سرمربي منصور ابراهيم‌زاده
آدرس اينترنتي
tofc.ir

باشگاه فوتبال نفت تهران يک باشگاه فوتبال ايراني است و هم‌اکنون در ليگ برتر حضور دارد.


تاريخچه


افتتاح باشگاه ورزشي تهران در سال 1352 توسط دكتر اقبال وزير وقت آن زمان انجام شد و اين اولين گام براي شكل گيري تيم فوتبال نفت تهران و تمرينات اين تيم قبل از انقلاب اسلامي بود.

تيم فوتبال نفت قبل از انقلاب اسلامي مربياني چون مرحوم حميد شيرزاده گان، ايرج سده و بازيكناني با سابقه مثل داود پهلواني، محمد مايلي كهن و مصطفي توكلي را در ترکيب خود داشت كه با اين تيم و مربياني كه ذكر شد توانستند قهرمان جام حذفي باشگاههاي تهران شوند. كاپ قهرماني آن دوره از جام حذفي هم اكنون در باشگاه ورزشي تهرانسر كه محل تمرينات و مسابقات تيم نفت بود موجود است.

از مربياني كه بعد از انقلاب با تيم نفت تهران فعاليت مي نمودند، مي توان عارف سيد عليخاني، محمود ياوري، بيژن جعفري، بهرام مير شيباني و ناصر فرياد شيران، مهدي دينورزاده و حسين فرکي را نام برد.

در اين فاصله ايي که مربي گري تيم نفت بر عهده عارف سيد عليخاني بود، حدود هفت سال تيم نفت جايگاه خود را در دسته اول تهران حفظ نمود و حتي در اين 7 سال از جايگاه 6 جدول نزول نداشت.

از سال 6 تا بعد از آن تيم نفت در دسته دوم تهران بود و چندين سال در دسته دوم تهران حضور داشت.

رياست امور ورزش در قبل از انقلاب كه مي توان آنرا نقطه عطفي در پيشرفت ورزش فوتبال در تاريخ صنعت نفت تهران دانست بر عهده آقايان جعفر نامدار و پرويز دهداري بود.

با تلاش هاي افرادي چون ناصر فرياد شيران مربي تيم، تيم نفت توانست پس از سال ها انتظار و تلاش جايگاه خود را تغيير داده ودر سال 1385 به ليگ دسته يک و در سال 1389 به ليگ برتر کشور راه يابد.

درحال حاضر منصور ابراهيم زاده مسئوليت سرمربيگري تيم نفت تهران را بعهده دارد.


ماجراي انتقال به اراک


در آذر 1389 محمدرضا رحيمي، معاون اول رئيس جمهور ايران پس از سفر استاني به استان مرکزي از انتقال اين تيم به اراک خبر داد.پس از مخالفت‌هايي که در محافل ورزشي با اين تصميم دولت صورت گرفت، لطفي نماينده اراک در مجلس باشگاه نفت تهران را «هديه دولت به مردم استان مرکزي» ناميد و وي با شرکت در سياسي ترين برنامه نود در تاريخ اذعان کرد «واگذاري اين تيم به اراک مصوبه هيات دولت است و هيچ کس نمي‌تواند آن را تغيير دهد و آقاي عادل فردوسي پور نيز نمي‌تواند اين مصوبه را لغو کند.» اما سخنگوي باشگاه نفت تهران اعلام کرد: «انتقال نفت تهران به استان مرکزي منتفي مي‌شود»احمد لطفي آشتياني تمام سعي خود را نمود تا با انتقال باشگاه نفت محبوبيتي بدست آورده و براي بار دوم وارد مجلس شود ولي راي نياورد و سر انجام اين انتقال نيزانجام نشد.

بازيکنان فعلي

شماره پست نام بازيکن
1 دروازه بان حامد فلاح زاده
2 مدافع احمد آل نعمه
3 مدافع هادي شکوري
4 مدافع ميثم آقابابايي
6 هافبک عليرضا عزتي کرامت
7 مدافع محمدحسين مهرآزما
8 هافبک يعقوب کريمي
9 هافبک مصطفي صيفي
10 مهاجم سيدايمان موسوي
11 هافبک مصطفي مهدوي
13 هافبک وحيد حميدنژاد
14 هافبک مهدي خيري
15 هافبک رحيم زهيبي
17 هافبک باتيستا داسيلوا
18 مدافع بهمن کاملي
21 هافبک وريا غفوري
22 دروازه بان عليرضا بيرانوند
24 هافبک مرتضي پورعلي گنجي
28 هافبک حميد طاهري فرد
30 مهاجم حسين اماميان
40 دروازه بان سوشا مکاني
- مدافع حسين بابايي
- هافبک وفا هخامنش
- مهاجم گوران لوآبوويچ
- مهاجم سامان نريمان جهان
- مدافع علي واقف


مربيان پيشين

نام مربي
مرتضي يکه
مهدي دينورزاده
عارف سيدعليخاني
محمود ياوري
بهرام ميرشيباني
ناصر فريادشيران
حسين فرکي






چه روزهایی داشتیم

خداحافظ
۲۹ شهریور ۱۳۹۱
     
برو به صفحه
این عنوان قفل شده است!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۲۸
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۲۹۱
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۱۹۴ پاسخ
۸,۲۵۲,۸۶۶ بازدید
۱ روز قبل
forca barca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۶ پاسخ
۷۳۸,۸۱۵ بازدید
۱۵ روز قبل
dr-peymanzandi
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۷ پاسخ
۲,۱۶۴,۹۱۳ بازدید
۱۶ روز قبل
FC BARCELONA
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۸۴ پاسخ
۱۱,۴۸۵,۹۴۳ بازدید
۱۶ روز قبل
رویا
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۸ پاسخ
۴۳۳,۴۲۶ بازدید
۱ ماه قبل
jack jinhal
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۲ پاسخ
۱,۲۱۷,۵۲۶ بازدید
۵ ماه قبل
مهسا
اسطوره های بارسا
انجمن بازیکنان
۳۴۳ پاسخ
۸۴,۱۳۱ بازدید
۵ ماه قبل
jalebamooz
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۲ پاسخ
۱,۸۰۵ بازدید
۹ ماه قبل
phaidyme
تغییرات سایت
انجمن اتاق گفتگوی اعضاء و ناظران
۱,۵۵۷ پاسخ
۲۷۳,۹۱۷ بازدید
۱۰ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۷۵ کاربر آنلاین است. (۴۴ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۷۵

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!