به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
ارسال گزارش یک مورد قابل بررسی در مورد پیام زیر در تالار گفتمان
متن گزارش:*
 

پاسخ به: مطالب خواندنی
نویسنده: Pep GuardiolA
دوشنبه، ۲۰ تیر ۱۳۹۰ (۱۴:۱۸)
تاثیر خوراکی ها بر بدن


تأثیر روغن زیتون خالص برای مقابله با سرطان سینه
تحقیقات جدید نشان داده است كه روغن زیتون طبیعی و خالص حاوی مواد شیمیایی شفابخش موسوم به فیتوكمیكال است. به گفته محققان این ماده می‌تواند سلول‌های سرطانی را مورد هدف قرار داده و حتی قابلیت آن را دارد كه سلول‌های بیماری‌زا و مخرب را نابود كند.
اين تحقيق كه در مجله سرطان بى.ام.سی به چاپ رسیده، ارتباط بین رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای غنی از روغن زیتون و كاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را مورد تأیید قرار داده است.
محققان تأكید كردند؛ یافته‌های ما برای اولین بار نشان می‌دهد كه تمام فنول‌های اصلی موجود در روغن زیتون كاملاً خالص، به میزان قابل توجهی فعالیت ژن عامل بروز سرطان سینه در انسان را متوقف می‌كند. این ژن HER2 نام دارد كه عامل بروز سرطان سینه است. روغن زیتون طبیعی نیز روغنی است كه از فشردن میوه زیتون بدون استفاده از روش‌های گرمایی و شیمیایی به دست می‌آید. با این روش روغنی به دست می‌آید كه حاوی فیتوكمیكال‌ها است. گفتنی است كه این ماده شیمیایی مفید در روش‌های فرآوری زیتون از بین می‌رود.([1])

تأثیر فقر آهن در كودكی بر كاهش قدرت یادگیری
فقر آهن شایع‌ترین بیماری خونی شناخته شده در سراسر دنیاست كه در 6 ماهگی تا 2 سالگی بیشتر دیده می‌شود.
این بیماری با توجه به تأثیری كه در این سن بر روی ارگان‌های حیاتی به ویژه مغز می‌گذارد، می‌تواند باعث كاهش قدرت یادگیری و اختلالات گفتاری شود؛ لذا پیشگیری و تشخیص به موقع و درمان آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بر اساس نتایج یك پژوهش در كشور ما رعایت الگوی صحیح مصرف مكمل‌های آهن با تجویز و تحت نظر پزشك باعث كاهش آنمی فقر آهن خواهد شد.
در این بررسی آمده است: مصرف شیر گاو به تنهایی باعث آنمی فقر آهن می‌شود.
یافته‌های این پژوهش حاكی از آن است كه مصرف قطره آهن همراه غذاهای حاوی ویتامین ث مانند: آب‌میوه، پيروي نكردن از رسوم غلط غذايي و در صورت امكان آزمايش خون و ارزيابي شاخص‌هاي خونى، می‌تواند در پیشگیری از آنمی كمبود آهن مؤثر باشد.
در حال حاضر توزیع قطره آهن در برخی از مدارس كشور انجام می‌شود، اما متخصصان تأكید می‌كنند والدین از وضعیت فقر آهن كودكان خود غفلت نكنند.([2])

كاهش التهاب مفاصل با مصرف سبزی
بر اساس نتایج حاصله از مطالعات جدید، مصرف میوه و سبزی می‌تواند احتمال التهاب مفاصل در بیماری روماتیسم مفصلی را كاهش دهد. دانشمندان آمریكایی در مطالعاتی نشان دادند؛ تركیبات موجود در سبزی‌ها و میوه‌ها كه سازنده رنگ زرد و نارنجی آن‌ها هستند، خاصیت ضدالتهابی دارند.
آنتی­اكسیدان موجود در گوجه‌فرنگی یك تركیب آنتی‌اكسیدان قوی محسوب می‌شود كه اگر به صورت منظم و روزانه مصرف شود، خطر ایجاد التهاب مفاصل را تا 4 برابر كاهش خواهد داد.([3])

زعفران؛ شادی‌بخش و توان­بخش قلب
بسیاری از ما گمان می‌كنیم زعفران فقط برای خوش‌رنگ كردن غذاست؛ در حالی كه خواص درمانی این ادویه معطر آن‌قدر زیاد است كه به راحتی حاضر می­شویم برای آن بهای زیاد بپردازیم.
زعفران شادی‌بخش و ضدافسردگی است؛ همچنین به هضم طبیعی غذا و تقویت معده كمك می‌كند. به گفته پزشكان متخصص تغذیه، زعفران علاوه بر ایجاد شادی و آرامش به دلیل داشتن آنتی‌اكسیدان به عنوان توان‌بخش قلب و پیشگیری كننده از بیماری‌های قلبی و سرطان نیز مطرح است. تقويت حافظه و يادگيرى، كاهش فشارخون، رفع بی‌نظمی‌های قاعدگی زنان، كاهش چربی خون، درمان آسم و رفع نفخ شكم از دیگر خاصیت‌های درمانی زعفران محسوب می‌شود.
نتایج برخی تحقیقات نشان می‌دهد در آینده‌ای نزدیك، زعفران یكی از مهم‌ترین جایگزین‌های داروهای شیمیایی خواهد بود. این ماده خوراكی علاوه بر آن‌كه محرك و تقویت‌كننده تمایلات جنسی است، به عنوان مسكن به ویژه درمان دردهای لثه و قولنج نیز تأثیرگذار است.
تحقیقات پزشكی ثابت كرد؛ زعفران خواص ضدسرطانی داشته و به عنوان یك داروی ضدتومور و جمع‌كننده رادیكال‌های آزاد عمل می‌كند. زعفران ضدتشنج، اسپاسم، آلزایمر و پاركینسون است و برای درمان دردهای عصبی و كم‌خوابی نیز مفید است.([4])

آلو؛ بهترین درمانگر سرگیجه و پیشگیری از سرطان
نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد؛ افرادی كه به حالت تهوع و سرگیجه دچار می‌شوند، بهتر است روزانه چند عدد آلو مصرف كنند. مصرف این میوه تأثیر زیادی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان دارد.
طبیعی‌ترین و بی‌خطرترین راه معالجه یبوست و همورویید (بواسیر) استفاده از اشكال مختلف آلوی تازه و خشك است؛ چرا كه آلو به دليل داشتن فيبر غذايى، برای كنترل قندخون، جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش مفید است. یكی دیگر از تركیبات قابل توجه در این میوه، فیبر است كه سبب كاهش سرعت جذب مواد مغذی به ویژه قندها شده و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد؛ بنابراین مصرف آلو می‌تواند در كنترل قندخون نیز مؤثر باشد.
تحقیقات به عمل آمده نشان می‌دهد كه آلو سرشار از ویتامین‌های ای و سی و كربوهیدرات، آهن و كلسیم است و مصرف آن به صورت پخته برای افراد مسن توصیه می‌شود. آلو حاوی مقدار زیادی فسفر است و در افزایش قدرت فعالیت‌های ذهنی و حفظ سلامتی كبد تأثیرگذار بوده و باعث سم‌زدایی سیستم گوارشی نیز می‌شود.
این میوه كم و بیش در مناطق مختلف پرورش می‌یابد كه دارای انواع مختلفی مثل: آلو بخارا، آلو زرد، آلو سیاه، آلوچه است و در تهیه غذاهای مختلف؛ از جمله مرغ، كوفته، خورش به، خورش سیب، خورش اسفناج و فسنجان به كار می‌رود.([5])

گشنیز؛ برطرف كننده بیماری‌های عفونی روده
پزشكان متخصص تغذیه معتقدند؛ سبزي گشنیز داراي خاصيت ضدباكتري است و بيماري‌هاي عفوني روده را برطرف مي‌سازد. گشنیز معده را تقويت مي‌كند و مصرف تخم آن همراه غذا، به هضم كمك می‌كند. براي نرم كردن سينه مي‌توان از جوشانده تخم گشنیز استفاده كرد. گشنیز تقويت كننده قلب نيز هست.
این سبزی خواب‌آور، مسكن و آرام‌كننده است و مسمومیت‌های حاصل از مواد پروتیینی را برطرف می‌كند. گشنیز تشنگي را برطرف و طحال را تميز و تقويت مي‌كند.([6])

كنجد و كاهش فشارخون
كنجد دارای پروتیین، لسيتين و ويتامين‌هاي بى، دى، ای و اف است.
روغن كنجد مركب از حدود 70 درصد اسیدهای چرب اشباع نشده، مانند: لینولئیك اسید، اولئیك اسید و مقداری اسیدهای چرب اشباع شده است.
روغن كنجد یكی از روغن‌های اشباع نشده و مفید برای بدن است و در آمریكای شمالی و كانادا به مقدار زیاد مصرف می‌شود. این روغن نه تنها كلسترول بدن را بالا نمی‌برد، بلكه آن را كاهش می‌دهد.
برای رفع قولنج، كنجد را آسیاب كرده و با سركه مخلوط كنید و به مقدار نصف وزن كنجد، مغز بادام پوست كنده را به آن اضافه كرده و به صورت پودر، هر روز یك قاشق سوپ­خوری از آن میل كنید.
كنجد گرفتگی صدا را از بین می‌برد و نرم كننده معده و روده است. كره كنجد غذای خوبی برای رشد بچه‌ها و نرم كننده معده و روده است و فشارخون را كاهش می‌دهد. كنجد ضد روماتیسم است و برای رفع ناراحتی كیسه صفرا مفید می­باشد. دم‌كرده برگ كنجد اسهال‌خونی را برطرف می‌كند. روغن كنجد برای رفع تنگی‌نفس، سرفه خشك و زخم ریه مفید است. از روغن كنجد در سالاد نیز استفاده می­شود.
گفتنی است كنجد با همه خواصی كه دارد برای معده ضعیف مناسب نیست؛ زیرا هضم آن سنگین است. این‌گونه اشخاص باید آن را با عسل، یا سركه بخورند.([7])

كته یا چلو؟!
برنج پس از نان، پرمصرف‌ترین ماده غذایی در الگوی غذایی ایرانیان است. از گروه غلات و منبع خوبی از كربوهیدارت‌های پیچیده به شمار می­آید. میزان چربی آن بسیار ناچیز و فاقد كلسترول است. پروتیین آن ایجاد حساسیت نمی‌كند و قابلیت هضم آسانی دارد.
كربوهیدارت‌های پیچیده برنج در مقایسه با كربوهیدارت‌های ساده، مانند: قند و شكر در روده هضم و جذب آهسته‌تری دارد. با مصرف آن قندخون بلافاصله بالا نمی‌رود. به همين دليل بسياري از گونه‌هاي برنج به خصوص سبوس‌دار آن براي افراد دىابتي ـ در مقادير توصيه شده ـ مناسب است. پروتيين برنج در مقايسه با دىگر غلات كيفيت مناسب‌تري داشته و سرشار از اسيدهاي آمينه ضروري است. تركیب برنج با حبوبات باعث بالا رفتن كیفیت پروتیین آن می‌شود. پروتیین برنج برای افرادی كه به پروتیین گندم (گلوتن) حساسیت دارند مناسب‌ترین انتخاب است. برنج از نظر ویتامین‌ها؛ به ويژه ويتامين‌هاي گروه ب و اي غني بوده و سرشار از املاح معدنى، نظیر: پتاسیم،‌ فسفر، كلسیم، منیزیم، آهن و روی است. برنجی كه زیاد ساییده و صیقلی گشته و به اصطلاح سفید شده باشد قسمت اعظمی از مواد مغذی خود را در حین فرآیند سبوس‌گیری از دست می­دهد و فاقد مواد مغذی است، كه مصرف زیاد آن به تنهایی می‌تواند تا حدی موجب یبوست و در طولانی مدت منجر به كمبود ویتامین ب در مصرف كننده شود. به نظر كارشناسان تغذیه جایگزین كردن برنج سبوس‌دار، یا قهوه‌ای می‌تواند به رفع این مشكل بینجامد. در كشورهای توسعه یافته پس از گرفتن سبوس برای تولید برنج سفید كه ارزش غذایی آن كاهش یافته، برنج را غنی‌سازی می‌كنند و كاهش سطح فسفر، پتاسیم، آهن و ویتامین‌های ب را با اضافه كردن دوباره این مواد به محصول جبران می‌سازند.
چگونگی پخت نیز در حفظ، یا كم شدن ویتامین‌ها و املاح برنج مؤثر است.
در پخت برنج برخی خانواده‌ها آن را به صورت كته و عده‌ای به صورت چلو (آبكشی) طبخ می‌كنند. واقعیت این است كه معمولاً برای حفظ ویتامین‌های برنج توصیه می‌شود آن را به صورت كته بپزند و آبكش نكنند؛ چرا كه پختن برنج به صورت آبكش باعث خارج شدن ویتامین‌های محلول در آب آن، نظیر: ویتامین ب و ث می‌شود؛ اگرچه این ویتامین‌ها در پخت، یا شست‌وشوی برنج نیز ‌كاهش می­یابد. مثلاً هنگام شستن 2 درصد افت كرده و اگر آب پخت بیرون ریخته شود به حداكثر مقدار افت؛ یعنی 10 درصد می‌رسد. آبكش برنج و پخت آن در آب زیاد و دور ریختن آب برنج به ـ‌ علت كاهش ویتامین‌های محلول در آب و برخی املاح ـ توصیه نمی‌شود.
نكته: معمولاً برنج كهنه از برنج نو بهتر است. برای نگه‌داری از برنج و جلوگیری از خراب شدن آن هیچ‌گاه برنج را در نور مستقیم خورشید و در جای مرطوب قرار ندهید. بهتر است برنج را در گونی‌های كنفی نگه‌داری كنید و هرگز نمك را به تنهایی روی برنج نریزید؛ چرا كه آن را پوك می‌كند و از مرغوبیتش می‌كاهد. همچنین مصرف زیاد برنج دودی كه نوعی برنج عطری است توصیه نمی‌شود؛ زیرا دود دادن باعث افزودن تركیبات شیمیایی به محصول می‌شود كه امروزه سرطان‌زایی آن ثابت شده است.([8])

تأثیر میوه و سبزی در پیشگیری از نقرس
يك متخصص بيماري‌هاي داخلى، نقرس را بیماری متابولیست عنوان كرد كه با افزایش اسیداوریك خون در پی مصرف بیش از حد گوشت قرمز و حبوبات در مردان میانسال و مسن و نیز زنان یائسه ایجاد می‌شود.
رسوب بلوهای منوسدیم اورات در بافت همبند و كلیه‌ها را علت التهاب شدید مفاصل در بیماری نقرس (MSU) معرفی كرد. درد مفاصل به صورت حاد، شایع‌ترین تظاهر بالینی زودرس نقرس است كه معمولاً تنها یك مفصل در مراحل اولیه به آن مبتلا می‌شود. نقرس حاد چند مفصلی نیز در مردان مبتلا به افزایش فشارخون كه سوءمصرف اتانول دارند و زنان، پس از سنين يائسگي دیده مي‌شود. تورم و درد شدید مفصل هنگام شب نخستین حمله آرتریت نقرس است. مفاصل به سرعت گرم، قرمز و نسبت به لمس حساس شده و حملات اولیه در مدت 3 تا 10 روز فروكش می‌كند؛ به گونه‌ای كه نشانه‌ای تا حمله بعدی باقی نمی‌ماند. كاهش مصرف گوشت قرمز و حبوبات و استفاده از گوشت ماهى؛ به ویژه ماهی سفید و آزاد، میوه، سبزی و كاهش وزن بهترین راه پیشگیری و مبارزه با نقرس است. ماهی آزاد به دلیل وجود امگا5 زیاد، بهترین نوع ماهی از نظر پزشكی بوده و مصرف ماهی سالمون و ساردین به دلیل وجود مقادیر زیادپورین توصیه نمی‌شود.([9])

زنجبیل ضدالتهاب و مفید برای مبتلایان به آرتروز
تحقیقات نشان داده است كه زنجبیل به عنوان یك ماده ضدالتهاب برای افراد مبتلا به بیماری‌هایی چون آرتروز بسیار مفید است. استفاده از زنجبیل یك روش عالی برای زنان باردار است؛ زیرا فاقد عوارض جانبی مضر داروهای ضدتهوع به شمار می­آید.
زنجبیل در درمان انواع حالات تهوع صبحگاهی در دوران بارداری و عوارض جانبی شیمی درمانی و سرگیجه‌های پس از بیهوشی مفید است.
پزشكان برای جلوگیری از تهوع صبحگاهی مقدار 2 تا 4 گرم زنجبیل در روز و برای بیماری سفر، شامل: سرگیجه و تهوع در اثر حركت وسیله نقلیه، نیز همین مقدار را نیم ساعت قبل از شروع مسافرت تجویز كرده‌اند. افزودن این ادویه به سبزیجات بخارپز، یا سالاد نتیجه‌ای عالی دارد.
یك فنجان آب جوش همراه با زنجبیل رنده شده و عسل می‌تواند به سادگی به نوشیدنی آرام‌بخش شبانه شما تبدیل شود. برای كسانی كه طعم قوی زنجبیل را دوست ندارند كپسول‌های پودر زنجبیل در داروخانه­ها موجود است.([10])
فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۴۳
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۰۶
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۵ پاسخ
۵۴۸,۳۲۵ بازدید
۹ ساعت قبل
ali
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۴ پاسخ
۸,۴۱۴,۱۶۴ بازدید
۱۷ ساعت قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۴ پاسخ
۱۱,۶۷۵,۹۰۵ بازدید
۱ روز قبل
یا لثارات الحسن
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۲۴۴,۱۲۱ بازدید
۱ روز قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۴,۹۴۵ بازدید
۱ روز قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۰۸۶ بازدید
۲ روز قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۲۲,۵۸۶ بازدید
۳ روز قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۳۷,۹۹۹ بازدید
۱۰ روز قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۴۹,۱۹۱ بازدید
۱ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۲۰۹,۱۱۹ بازدید
۱ ماه قبل
رویا
اسطوره های بارسا
انجمن بازیکنان
۳۴۳ پاسخ
۸۶,۴۴۱ بازدید
۶ ماه قبل
jalebamooz
تغییرات سایت
انجمن اتاق گفتگوی اعضاء و ناظران
۱,۵۵۷ پاسخ
۲۷۷,۸۶۶ بازدید
۱۱ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۲۲۶ کاربر آنلاین است. (۱۲۹ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۲۲۶

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!