پاسخ به: مطالب خواندنی | |||
---|---|---|---|
نویسنده: Pep GuardiolA دوشنبه، ۶ تیر ۱۳۹۰ (۱۷:۵۴) | |||
میو ها را با معده ی خالی بخورید درنظر بگيريد كه دو تكه نان و يك تكه ميوه خورده ايد. تكه ميوه آماده است كه مستقيما وارد معده و روده تان شود اما به دليل آن دو تكه نان، از ورود سريع آن به معده جلوگيري مي شود. دراين بين غذاها فاسد و تخمير و به اسيد تبديل مي شود. به محض تماس ميوه با غذا و آنزيم هاي گوارشي درون معده هم حجم غذا شروع به از بين رفتن و فاسدشدن مي كند. پس لطفا ميوه هاي خود را زماني مصرف كنيد كه معده تان خالي است و يا قبل از خوردن وعده هاي غذايي ميل كنيد. شما بارها شنيده ايد كه بسياري شكايت مي كنند كه: هرزمان كه هندوانه مي خورم، غذا بالا مي آيد. زماني كه موز مي خورم همش حس مي كنم بايد فورا به دستشويي بروم و غيره. درحقيقت همه اينها اتفاق نخواهدافتاد اگر ميوه را زماني بخوريد كه معده تان خالي است. ميوه ها با غذاي فاسد شده تركيب مي شوند و گاز توليد مي كنند و در نتيجه شما بالا مي آوريد. سفيدي مو، تاس شدن، عصبانيت و گودي هاي سياه زيرچشم، همه شان اتفاق نخواهدافتاد اگر با معده خالي ميوه ميل كنيد. با توجه به تحقيقات دكتر هربرت شلتون، بايستي بدانيم كه چنين موضوعي صحيح نيست كه بعضي از ميوه ها مانند پرتقال، نارنج و ليمو خودشان اسيدي هستند، چرا كه همه ميوه ها در بدن قليايي مي شوند. اگر شما روش صحيح ميوه خوردن را كاملا بياموزيد شما به راز زيبايي، عمر طولاني، سلامت، انرژي، شادابي و وزن طبيعي دست پيدا خواهيدكرد. زماني كه نياز داريد كه آب ميوه بنوشيد، فقط آب ميوه تازه بنوشيد نه آب ميوه كنسروها. حتي آب ميوه هايي كه بسيار سفت هستند را ننوشيد. ميوه هاي پخته شده را نخوريد. چرا كه هرگز ماده مغذي ميوه ها را دريافت نخواهيدكرد. تنها مزه شان را دريافت مي كنيد. پختن، تمام ويتامين ها را از بين مي برد. اما به هرحال خوردن ميوه كامل بهتر از نوشيدن آب آن است اگر بايد آب ميوه بنوشيد طوري بنوشيد كه دهانتان پر شود و آن را آرام آرام غورت دهيد. چرا كه بايد اجازه دهيد كه آب ميوه با بزاق دهانتان قبل از غورت دادن آن كاملا تركيب شود. مي توانيد براي پاكسازي بدنتان 3 روز روزه ميوه بگيريد به مدت 3 روز فقط ميوه بخوريد و در آخر متعجب مي شويد از اينكه دوستانتان به شما مي گويند كه چقدر پوستتان درخشان و صاف شده است. كيوي: ميوه كوچك اما بسيار مقوي است. اين ميوه منبع خوبي از پتاسيم، منيزيم، ويتامين اي و فيبر بوده حجم ويتامين سي اين ميوه دوبرابر حجم ويتامين سي پرتقال است. سيب: روزانه خوردن يك سيب، دكتر را از شما دور مي كند اگر چه سبب مقدار كمي ويتامين سي دارد. اما داراي آنتي اكسيدان ها و فلاون هاست (ماده شيميايي بيرنگ و متبلور) كه هردوي اينها فعاليت ويتامين سي در بدن را زياد كرده و تسهيل مي بخشند و درنتيجه ريسك مبتلاشدن به سرطان روده، حملات قلبي و سكته كاهش پيدا مي كند. توت فرنگي: ميوه محافظ توت فرنگي بالاترين قدرت اكسيدان ها را درميان اكثر ميوه ها دارد و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگي رگ ها و راديكال هاي آزاد محافظت مي كند. پرتقال؛ دارويي شيرين مصرف روزانه 2تا 4 عدد پرتقال جلوي سرماخوردگي را مي گيرد ،كلسترول را كم مي كند، از ايجاد سنگ در بدن جلوگيري كرده و يا سنگهاي موجود در بدن را از بين مي برد و همچنين ريسك ابتلا به سرطان روده را كاهش مي دهد. هندوانه: بهترين تسكين دهنده تشنگي از 92 درصد آب تشكيل شده است همچنين حاوي بالاترين دوز گلاتاتيون است كه به بالارفتن سيستم دفاعي بدن كمك مي كند. همچنين آنها اصلي ترين منبع ليكوپين هستند كه اكسيداني براي مبارزه با سرطان است ديگر مواد مغذي موجود در هندوانه ويتامين سي و پتاسيم هستند. نوشيدن آب سرد بعد از غذا= سرطان باور مي كنيد؟ شايد نوشيدن يك ليوان آب سرد بعد از غذا بسيار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغني كه در آن لحظه مصرف كرده ايد را سفت و روند هضم غذا را كند مي كند. زماني كه اين رسوبها با اسيد واكنش نشان مي دهند و شكسته مي شوند و سريعتر از غذاهاي جامد، توسط روده جذب مي شوند بسيار سريع اين امر موجب چاقي و سپس سرطان مي شود. بهتر اين است كه بعد از غذا، سوپ گرم و يا آب ولرم مصرف كنيد. |
تالار گفتمان
آخرین عناوین
آخرین ارسالها
قوانین و مقررات
عاشقان آبی و اناری
مباحث آزاد
لیگ فانتزی
مسابقات سایت
آبی و اناری
گردانندگان سایت
حمایت مالی از سایت
تاریخچه باشگاه
افتخارات باشگاه
زندگینامه بازیکنان
مربیان باشگاه
اسطورههای باشگاه
مقالات سایت
پیوستن به جمع نویسندگان آبی و اناری
مقالات اختصاصی
مقالات آماری تحلیلی
مقالات آنالیز فنی
گالری عکس
پیوستن به جمع همکاران گالری
عکسهای قهرمانی
عکسهای بازیهای بارسا
عکسهای بازیکنان
عکسهای فصل 2016/17
نقشه سایت
سوال یا ابهام خود را مطرح نمایید!
راهنمای عضویت در سایت
مشکل در ورود به سایت
سوالات متداول