پاسخ به: روزنامه | |||
---|---|---|---|
نویسنده: کمیل شنبه، ۵ شهریور ۱۳۹۰ (۱۴:۰۵) | |||
به گزارش روز شنبه روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، 'زهرا عبداللهي' افزود: استرس يكي از عوامل تأثيرگذار بر شيوه زندگي بوده و رژيم غذايي متعادل و تمرين تنفس عميق، ساده ترين و به صرفه ترين روش هاي كنترل استرس است. وي با اشاره به اين كه برخي از غذاها به واسطه ويتامين ها و املاح، خود سبب كاهش استرس مي شود، افزود: برنج، ماكاروني، سيب زميني، نان، ذرت بو داده و كلوچه هاي كم كالري از جمله مواد غذايي است كه استرس را كاهش مي دهد. عبداللهي اضافه كرد براي رهايي از استرس توصيه مي شود كه افراد معادل يك ليوان ماكاروني، برنج و يا يك عدد سيب زميني مصرف كنند. عبداللهي تصريح كرد استرس سبب ايجاد گرفتگي عضلاني و يبوست مي شود و توصيه مي شود براي جلوگيري از اين عارضه، مواد فيبر دار مصرف شود تا حركات دستگاه گوارش تنظيم شده و روده ها به خوبي كار كنند و بايد در غذاي روزانه حداقل 25 گرم فيبر وجود داشته باشد. اين متخصص تغذيه ادامه داد: ميوه ها، سبزي ها و غلات سبوس دار، منابع بسيار خوب فيبر هستند و بهتر است كه در وعده صبحانه، از ميوه، غلات كامل و نان هاي سبوس دار مانند سنگك استفاده شود. به گفته دكتر عبداللهي، توليد سروتين در مغز به نوع تغذيه بسيار حساس است و مصرف بيشتر سبزي ها، توليد سروتين را در مغز افزايش داده و به افراد كمك مي كند تا بر استرس خود غلبه كنند. |
تالار گفتمان
آخرین عناوین
آخرین ارسالها
قوانین و مقررات
عاشقان آبی و اناری
مباحث آزاد
لیگ فانتزی
مسابقات سایت
آبی و اناری
گردانندگان سایت
حمایت مالی از سایت
تاریخچه باشگاه
افتخارات باشگاه
زندگینامه بازیکنان
مربیان باشگاه
اسطورههای باشگاه
مقالات سایت
پیوستن به جمع نویسندگان آبی و اناری
مقالات اختصاصی
مقالات آماری تحلیلی
مقالات آنالیز فنی
گالری عکس
پیوستن به جمع همکاران گالری
عکسهای قهرمانی
عکسهای بازیهای بارسا
عکسهای بازیکنان
عکسهای فصل 2016/17
نقشه سایت
سوال یا ابهام خود را مطرح نمایید!
راهنمای عضویت در سایت
مشکل در ورود به سایت
سوالات متداول